Survivor All Star: «Ο Μάριος ζωγραφίζει προφυλακτικό, δεν το ζω» - "Δάκρυσε" το twitter με τις ντροπές της Στέλλας μπροστά στον Πρίαμο

Πολύ γέλιο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Ο Μάριος ζωγραφίζει προφυλακτικό, δεν το ζω» -

Το αποψινό (4/7) επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε με ανάλαφρη διάθεση, αφού τα παιχνίδια της Καραϊβικής συνεχίστηκαν για λίγο ακόμα και οι πέντε παίκτες που έμειναν συγκεντρώθηκαν για να δημιουργήσουν μικρές ομάδες και να διασκεδάσουν με τις ατάκες τους και τις "προκλήσεις" που θα τους έφερνε αντιμέτωπους ο Γιώργος Λιανός.

Ξεκίνησαν, λοιπόν, να ζωγραφίζουν και τη στιγμή που ο Μάριος Πρίαμος βρισκόταν μπροστά στον πίνακα έπρεπε να περιγράψει με τους μαρκαδόρους του την ταινία Safe Sex ώστε να την βρει η Στέλλα Ανδρεάδου. Της ζωγράφισε τότε ένα προφυλακτικό και εκείνη κοκκίνισε από την ντροπή της. Όσο κι αν προσπάθησε, όμως, δεν κατάφερε να βρει τι της έδειχνε.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το προφυλακτικό του Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star

Το twitter, από την άλλη πλευρά, παρακολουθώντας το στιγμιότυπο αυτό δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ακολούθησε ένας μικρός χαμός από σχόλια.

Αυτός αποχωρεί μια ανάσα πριν τον ημιτελικό!

Τα γυρίσματα του Survivor All Star έχουν ολοκληρωθεί, ο Γιώργος Λιανός έχει επιστρέψει ήδη Ελλάδα (δείτε εδώ την αποκάλυψή του για το ποιος πιστεύει ότι θα πάρει το έπαθλο φέτος) αλλά εμείς ως τηλεθεατές διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των επεισοδίων, μια εβδομάδα γεμάτη ανατροπές, αφού θα έχουμε και την προ τελευταία αποχώρηση της χρονιάς.

Πέντε άτομα έχουν απομείνει στο νησί αλλά μόνο οι τέσσερις θα πάρουν το χρυσό εισιτήριο για τον ημιτελικό. Δυο θα μπουν στην 24ωρη ψηφοφορία της Κυριακής ώστε ένας να αποχωρήσει τη Δευτέρα στην έναρξη του ημιτελικού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες από τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο που φέτος δεν έπεσε ούτε μια φορά έξω, αυτή την εβδομάδα θα δούμε στον τάκο τον Νίκο Μπάρτζη, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Στέλλα Ανδρεάδου. Νικητή της μιας ατομικής ασυλίας θα είναι ο Σάκης.

Υπενθυμίζουμε ότι Κατσούλης και Μαριαλένα μετά από νίκες σε αγώνες ασυλίες, προκρίνονται απευθείας στον ημιτελικό. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η Στέλλα αποχωρεί κυριολεκτικά μια ανάσα πριν τον ημιτελικό ενώ Μπάρτζης και ο Πρίαμος πάνε στην ψηφοφορία της Κυριακής;

Τι θα συμβεί και με αυτό; Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε όλα! Ένα ένα μη βιάζεστε...