«Το στεφάνι μου! Δεν έχω μάτια για άλλον...» - ''Στάζουν'' έρωτα οι ευχές της Τσιμτσιλή για τα γενέθλια του Θέμη Σοφού

Το κομμάτι που του αφιέρωσε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το στεφάνι μου! Δεν έχω μάτια για άλλον...» - ''Στάζουν'' έρωτα οι ευχές της Τσιμτσιλή για τα γενέθλια του Θέμη Σοφού

Την Τρίτη 5/7 είδαμε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει μια πολύ ιδιαίτερη έναρξη στην εκπομπή Happy Day με την παρουσιάστρια να εκφράζει δημόσια τις ευχές της στον αγαπημένο της σύζυγο, Θέμη Σοφό, ο οποίος είχε τα γενέθλια του.

Η Σταματίνα άδραξε την ευκαιρία και σε συνδυασμό με το κομμάτι, που έπαιξε από την παραγωγή, είπε κάποια λόγια καρδιάς, αφού πρώτα το αφιέρωσε στον πατέρα των τριών παιδιών τους (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε η Σταματίνα για την 3η εγκυμοσύνη της).

Στη συνέχεια τα μέλη της εκπομπής έκαναν χιούμορ μαζί με τις ευχές, που έστειλαν στο δικηγόρο κάνοντας χιούμορ, πως ο Θέμης είναι ήρωας, που αντέχει την παρουσιάστρια με την ίδια να αντικρούει το επιχείρημα.

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Θέμη Σοφό

«Επειδή μου δίνετε τέλεια ευκαιρία με αυτό το κομμάτι το αφιερώνω στον άντρα μου, στην κολώνα του σπιτιού μου που έχει τα γενέθλιά του σήμερα. Παιδιά ήρωας αλλά εντάξει δεν κακόπεσε. Καλό κορίτσι είμαι, καλή μαμά είμαι, τιμώ τον άντρα μου, το στεφάνι μου, δεν έχω μάτια για άλλον, είμαι έντιμη. Να σε χαίρομαι αγάπη μου, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το τάμα που έκανε η Τσιμτσιλή μαζί με το Σοφό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τον Θέμη Σοφό και τα τρία παιδιά τους ανήκουν στις οικογένειες που έφυγαν το τριήμερο που πέρασε και ταξίδεψαν μέχρι την Σύμη για να χαλαρώσουν, αλλά και να εκπληρώσουν την επιθυμία της παρουσιάστριας.

«Ένα μεγάλο τάμα που είχα, το εκπλήρωσα. Μαζί με τον άντρα μου και τα παιδάκια μου πήγαμε στη Μονή του Ταξιάρχη του Πανορμίτη. Το ήθελα πάρα πολύ και η αλήθεια είναι ότι όταν αποφασίσαμε να το κάνουμε ένιωθα ότι μου στέλνει σημάδια. Η αγαλλίαση της ψυχής μου είναι μεγάλη», είπε χαρακτηριστικά.