Γάμος Μελέτη & Μαροσούλη: Αδημοσίευτη φωτογραφία από τη στιγμή που περνάνε τα στέφανα - Η αντίδραση της νύφης

Υλικό από το ξέφρενο πάρτι που ακολούθησε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
nonoram - instagram
nonoram - instagram

Το διπλό μυστήριο, που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με το σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη με τους δύο να βαφτίζουν την κόρη τους κάνοντας μαζί το γάμο τους - χωρίς να το ξέρει η νύφη - θα μείνει στην ιστορία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε εκκλησία στην Αθήνα με το πάρτι να γίνεται στο σπίτι τους, σε μία διοργάνωση γύρω από την πισίνα τους. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν ακόμα πολλά κενά, στο πως ανταποκρίθηκε η Μελέτη στην ξαφνική ανακοίνωση, πως παντρεύεται.

Δείτε επίσης: Τα "έσπασαν" μέχρι το πρωί Μελέτη - Μαροσούλης στον θρησκευτικό γάμο τους: Ο χορός του ζευγαριού και το εντυπωσιακό νυφικό της Ελεονώρας

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο της Ελεωνόρας Μελέτη με το Θοδωρή Μαροσούλη

Μέσα από φωτογραφίες, που δημοσίευσε η ίδια η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την Τρίτη 4/7 μας έδειξε μερικά highlights από τη βραδιά, ενώ τόνισε πως αναμένεται να δείξει και άλλα.

Μελέτη

Μελέτη γάμος

Μελέτη γάμος

Μελέτη γάμος

Τα παρασκήνιο πίσω από το μυστικό γάμο της Μελέτη με το Μαροσούλη

Τη Δευτέρα 3/7 - λίγες ημέρες μετά το πέρας του γάμου - η Ελεωνόρα έλαμπε από ευτυχία στον αέρα του Mega Καλημέρα περιγράφοντας, πως έγινε ο γάμος της από το πουθενά, αλλά και τα συναισθήματα της, καθώς και το παρασκήνιο πίσω από το μυστικό γάμο.

Aνάμεσα στις ιδιαίτερες και συγκινητικές αποκαλύψεις ήταν και η αντίδραση του πατέρα της Ελεονώρας, ο οποίος δεν περίμενε να δει την κόρη του ξανά νύφη, καθώς στη συνέχεια, στο τραπέζι μπαμπάς και κόρη χόρεψαν αγκαλιά, ως είθισται!