Η Βρισηίδα Ανδριώτου στο YOU: «O Σπύρος μου καθάριζε τα πόδια κάθε βράδυ στο Survivor»

Και ύστερα λένε ότι δεν υπάρχουν πια gentlemen...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Συζητήθηκαν όσο λίγα ζευγάρια sto Survivor All Star, και όχι άδικα αφού έχουν άποψη και δεν φοβούνται να την πουν. Διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά ταυτόχρονα τόσο ταιριαστοί, η χημεία τους αποτυπώνεται και στον φακό του YOU με την Βρισηίδα και τον Σπύρο να φωτογραφίζονται μαζί (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο), ενώ αποκαλύπτουν άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Πριν είπες ότι ο Σπύρος έπαιζε έναν ρόλο στο παιχνίδι. Σε προβλημάτισε το γεγονός ότι κάποια στιγμή μπορεί να το κάνει και στη δική σας σχέση;

Β: Όχι, γιατί έχω γνωρίσει τον Σπύρο μέσα και έξω από το Survivor. Στο παιχνίδι ήταν σωστός και έντιμος, απλά υπερέβαλε ορισμένες φορές γιατί συνέβαιναν πολλά και έπρεπε να πάρει θέση. Δεν είναι ηθοποιός, στη ζωή του επίσης είναι έντιμος και σωστός, άρα δεν παίζει κάποιο ρόλο -γιατί δεν υπάρχει λόγος. Είναι απόλυτα ο εαυτός του μαζί μου και με τους φίλους του, έχει αρχές, είναι gentleman.

Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης
Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου φωτογραφίζονται μαζί για το περιοδικό YOU

Εφόσον λες ότι είναι gentleman, ποια κίνησή του σε «κέρδισε»;

Β: Θυμάμαι ότι είχαμε ένα ψάρι ανά δύο άτομα, κι εκείνος προτίμησε να μείνει νηστικός, μου έδωσε τη μερίδα του. Επίσης, μπορεί να ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά με βοηθούσε για να μην κουράζομαι με τις δουλειές -που δεν έκαναν οι περισσότεροι. Όταν κρύωνα μου έδινε την μπλούζα του, για να ζεσταθώ. Και επειδή περπατούσαμε ξυπόλυτοι, τα πόδια μου ήταν γεμάτα λάσπες, οπότε μου τα καθάριζε κάθε βράδυ, και μετά με πήγαινε αγκαλιά μέχρι το κρεβάτι μου για να μην περπατήσω. Έτσι είναι και στην έξω ζωή, δοτικός και πολύ ρομαντικός. Κάθε πρωί μου γράφει ένα σημείωμα με γλυκά λόγια και την υπογραφή του, για να το βρω όταν ξυπνήσω.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί στα περίπτερα!