''Έλιωσαν'' μαμά και νονά: Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με τη μικρή Μαρίνα έφερε αντιδράσεις από Μενεγάκη και Θεοδωρίδου

Τα τρυφερά παιχνίδια με την αδερφή του στη θάλασσα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άγγελος Λάτσιος αποτελεί το μοναδικό αντρικό μέλος από τα 4 παιδιά, που έχει φέρει στον κόσμο η Ελένη Μενεγάκη με τον ίδιο να δείχνει συχνά δημόσια την αγάπη του στη μητέρα του και στις αδερφές του.

Ο νεαρός αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τα μπάνια του στη θάλασσα μαζί με τη συντροφιά της μικρής Μαρίνας, που είναι η αδυναμία όλων όσων ζουν στο πλευρό της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που έφερε τα σχόλια της Θεοδωρίδου και της Μενεγάκη

Τα παιχνίδια του Άγγελου με τη Μαρίνα στη θάλασσα έφεραν τα σχόλια στο instagram αρχικά της συντρόφου του (δείτε εδώ) και στη συνέχεια της Ελένης Μενεγάκη και της νονάς του, Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Άγγελος Λάτσιος Άνδρος

Άγγελος Λάτσιος Μαρίνα

Πηγή: Instagram / Άγγελος Λάτσιος

Λάτσιος - Μενεγάκη - Θεοδωρίδου

Όταν ο Άγγελος έκανε τη Μενεγάκη να δακρύσει

Είχε την τύχη να ζήσει το θαύμα της μητρότητας τέσσερις φορές, και κρατάει την καθεμία σε ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της. Σήμερα πλέον απολαμβάνει όμορφες στιγμές αγκαλιά με τις κόρες της, που ακόμα δεν έχουν ενηλικιωθεί και βρίσκονται συχνά κοντά της, αλλά χαίρεται ένα «κλικ» περισσότερο τον γιο της, που ανοίγει τα φτερά του και ζητάει σιγά-σιγά την ανεξαρτησία του. Όπως και να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα η σχέση μητέρας και γιου, με την Ελένη Μενεγάκη και τον Άγγελο Λάτσιο να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

«Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει», σκέφτεται κάθε φορά που ποζάρει στο πλευρό του πια -και δεν είναι λίγες οι κοινές αγαπησιάρικες φωτογραφίες τους. Όσο και να μεγαλώσει πάντως, για εκείνη παραμένει αυτό το γλυκό πλασματάκι που ήρθε πριν από 21 χρόνια στη ζωή της και την άλλαξε για πάντα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Μέσα σε αυτό το διάστημα πέρασαν πολλά μαζί με αποκορύφωμα την... επαναστατική εφηβεία, από την οποία ωστόσο βγήκαν πιο δεμένοι. Ελένη και Άγγελος έχουν φτάσει σε στάδιο να συνεργάζονται πια, στην οικογενειακή επιχείρηση «Onar» στην Άνδρο, με την κάθε μέρα που περνούν μαζί να είναι αφορμή για χαρά. Έτσι και η περασμένη Κυριακή. Ο μεγαλύτερος γιος της ήταν ανάμεσα στους πρώτους που ευχήθηκαν στην παρουσιάστρια του MEGA, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, με εκείνη να τον ευχαριστεί για τα γλυκά του λόγια, που κάθε φορά λατρεύει να ακούει (δείτε εδώ την ανάρτησή του).

Ελένη Μενεγάκη: Ο Άγγελος την έκανε να δακρύσει - Τι συνέβη

Instagram/@aggelos_latsios

Το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο από την περασμένη εβδομάδα, με αφιερώματα για την ερχόμενη γιορτή όλων των μαμάδων, και προσωπικές εξομολογήσεις από την πλευρά της Ελένης Μενεγάκη. «Σαν παιδί την αγάπη μου την έχω εκδηλώσει με όλους τους τρόπους, με πολλά λόγια και με πολλή εκδήλωση, όμως πιστεύω ότι όταν αποκτούμε τα δικά μας παιδιά, ξαφνικά λες και όλα γίνονται πιο ξεκάθαρα. Αλλιώς να 'σαι παιδί, αλλιώς να 'σαι μαμά. Είναι άλλη οπτική», ανέφερε πρόσφατα στον αέρα, για να συμπληρώσει ιδιαίτερα συγκινημένη: «Και το παιδί σου να μεγαλώσει και να πάει 35 χρόνων και να μείνει σε άλλο σπίτι… Η μάνα πάντα περιμένει! Θέλεις αυτή τη μέρα, όχι μόνο όταν είναι παιδάκι, αλλά και τώρα που είναι κοτζάμ μαντράχαλος, να πάρει και να πει με το δικό του τρόπο αυτά τα δυο λόγια».