Βρέθηκε νεκρός - Πέθανε ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του Πάτερ Αντώνιου

Σε τραγική κατάσταση το σώμα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βρέθηκε νεκρός - Πέθανε ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του Πάτερ Αντώνιου

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη 5/7 μέσα από το Super Κατερίνα, καθώς έφυγε από τη ζωή σε πολύ νεαρή ηλικία ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισης του Πάτερ Αντώνιου με την είδηση να σοκάρει.

Ο λόγος για τον Πάτερ Ιγνάτιο, ο οποίος έφυγε σε ηλικία μόλις 53 ετών με την οικογένειά του να τον βρίσκει νεκρό στο σπίτι του, συγκεκριμένα στο κρεβάτι του και μελανιασμένο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, ωστόσο ήταν υγιέστατος (δείτε εδώ την τελευταία απόφαση για το Πάτερ Αντώνιο).

Πληροφορίες για το θάνατο του πατήρ Ιγνάτιου

Ο Ανδρέας Καραγιάννης από το ekklisiaonline.gr ανέφερε στην εκπομπή: «Έφυγε σήμερα από ανακοπή καρδιάς πριν από λίγη ώρα και μας ενημέρωσε η οικογένειά του. Ο πατήρ Ιγνάτιος ήταν βασικός μάρτυρας στην υπόθεση της Κιβωτού του κόσμου, από τους στενούς συνεργάτες του Πατρός Αντωνίου».

Οι 3 κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πάτερ Αντώνιος

Μέσα από το Live news την Παρασκευή 2/6 έγινε γνωστό, πως ο Πάτερ Αντώνιος και σύζυγός του, Πρεσβυτέρα καλούνται να απολογηθούν στον εισαγγελέα, που ερευνά την υπόθεση για απιστία, υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πιο αναλυτικά, η απιστία αφορά σε βάρος της οργάνωσης σχετικά με το πως χειρίστηκε ο Πάτερ χρήματα της δομής και έτσι καλείται να υπερασπιστεί τη θέση του, παράλληλα με την καταγγελία της σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης.