Έφυγε από τη ζωή «η φωνή» της Μουλάν

Θρήνος!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI / Κονταρίνης Γιώργος
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI / Κονταρίνης Γιώργος

Θρήνος σκορπίστηκε την Τετάρτη 5/7 στην εγχώρια αλλά και στην ξένη showbiz, καθώς μετά τον θάνατο που "λύγισε" την Ζωζώ Σαπουντζάκη, ανακοινώθηκε ο θάνατος μίας αγαπημένης τραγουδίστριας σε ηλικία 48 ετών.

Ο λόγος για την Κόκο Λι, η οποία λατρεύτηκε από το κοινό της ως Μουλάν, αφού ήταν η φωνή πίσω από το καρτούν. Η ίδια έπασχε από κατάθλιψη και εντοπίστηκε από τις αδερφές της σε κώμα μέσα στο σπίτι της. Μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο, όμως ήταν πλέον αργά.

Η ανακοίνωση των αδερφών της Κόκο Λι για τον θάνατό της

«Προς όλους τους θαυμαστές και φίλους που λατρεύουν την Κόκο:

Με μεγάλη λύπη, βρισκόμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε τα πιο καταστροφικά νέα: η Κόκο έπασχε από κατάθλιψη για μερικά χρόνια, αλλά η κατάστασή της επιδεινώθηκε δραστικά τους τελευταίους μήνες. Παρόλο που, η Κόκο αναζήτησε επαγγελματική βοήθεια και έκανε ό,τι μπορούσε για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη, δυστυχώς αυτός ο δαίμονας μέσα της την κυρίευσε. Στις 2 Ιουλίου, αυτοκτόνησε στο σπίτι της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρά τις καλύτερες προσπάθειες της ομάδας του νοσοκομείου για τη διάσωση και τη θεραπεία της από το κώμα της, τελικά πέθανε στις 5 Ιουλίου 2023.

Το 2023 σηματοδοτεί την 30η επέτειο της τραγουδιστικής καριέρας της Κόκο, τα τελευταία 29 χρόνια, έχει κερδίσει αμέτρητες διεθνείς διακρίσεις με τραγούδια με κορυφαίες πωλήσεις και έχει αφήσει στο κοινό μια εκπληκτική εντύπωση από τις εξαιρετικές ζωντανές εμφανίσεις της. Η Κόκο είναι επίσης γνωστό ότι εργάστηκε ακούραστα για να ανοίξει έναν νέο κόσμο για τους Κινέζους τραγουδιστές στη διεθνή μουσική σκηνή και έκανε τα πάντα για να λάμψει για τους Κινέζους. Είμαστε περήφανοι για αυτήν!

Ως οικογένεια της Κόκο, είμαστε πολύ ευγνώμονες και τιμή που έχουμε μια τόσο εξαιρετική και εξαιρετική αδερφή. Είμαστε ευγνώμονες στον Θεό που μας έδωσε έναν τόσο ευγενικό άγγελο. Ξέρουμε ότι τώρα έχει πάει σε ένα πιο ευτυχισμένο μέρος και δεν υποφέρει πλέον από κατάθλιψη. πιστεύουμε ότι ο Θεός φροντίζει τα συμφέροντά της! Τώρα, η μεγαλύτερη ευθύνη μας είναι να φροντίζουμε καλά την ηλικιωμένη μητέρα μας. Ελπίζω ότι όλοι θα προσευχηθούν για αυτή και να μας αφήσουν χρόνο και ιδιωτικότητα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι το ιατρικό προσωπικό για την αφοσίωσή του στη φροντίδα καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Ταυτόχρονα, ελπίζουμε ότι όχι μόνο θα λείψει η Κόκο σε όλους, αλλά και θα μοιραστεί το λαμπερό της χαμόγελο, θα συμπεριφερθεί στους ανθρώπους με ειλικρίνεια, θα μεταφέρει καλοσύνη και αγάπη σε όλους γύρω μας και θα συνεχίσει την επιθυμία της Κόκο να αφήσει όλους γύρω να νιώσουν την αγάπη και την ευτυχία της .

Αν και η Κόκο μένει στον κόσμο για πολύ λίγο, οι ακτίνες φωτός της θα διαρκέσουν για πάντα!

Carol & Nancy».