Αγαπημένη ηθοποιός δέχτηκε πρόταση για το Shopping Star, την πήραν αλλά τελικά τους ακύρωσε για σήριαλ

Εμείς ωστόσο πιστεύουμε πως θα ήταν τέλεια στη θέση της Βίκυς Καγιά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένη ηθοποιός δέχτηκε πρόταση για το Shopping Star, την πήραν αλλά τελικά τους ακύρωσε για σήριαλ

Πολλές είναι οι συζητήσεις που γίνονται για την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο αγαπημένο τηλεοπτικό show μόδας, Shopping Star που από τότε που έκανε πρεμιέρα μέχρι και σήμερα σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε δυναμικό κοινό.

Η αποχώρηση της Βίκυς από το STAR, έχοντας πάρει την απόφαση να κάνει ένα μικρό break από την τηλεόραση, άφησε κενή τη θέση της και πολλά πρόσωπα έχουν περάσει από δοκιμαστικό για να βρεθεί ο κατάλληλος/η για τη θέση της.

Ανάμεσα τους ακούσει τα ονόματα του Λάκη Γαβαλά, της Σοφίας Χατζηπαντελή αλλά και μιας αρκετά γνωστής influencer - δείτε εδώ.

Η ηθοποιός που πέρασε δοκιμαστικό για το Shopping Star αλλά το ακύρωσε

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός στο άνοιγμα του νέου της Show Room στους Αμπελόκηπους. Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου η οποία διανύει μια πολύ δημιουργική περίοδο στα επαγγελματικά της.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, δέχτηκε πρόταση από το STAR και πέρασε και το δοκιμαστικό, στο οποίο εντυπωσίασε και την επέλεξαν για παρουσιάστρια. Ωστόσο, αρνήθηκε τελικά την πρόταση γιατί αποφάσισε να κάνει σήριαλ.

«Του χρόνου θα είμαι στον ΑΝΤ1, σε μια καινούργια σειρά. Είχα πρόταση να κάνω το Shopping Star, αλλά επέλεξα να κάνω τη σειρά. Έκανα δοκιμαστικό και με επέλεξαν. Δεν μπορούσα να το κάνω. Το διασκέδασα πολύ και θα το έκανα, αλλά η άλλη πρόταση πραγματευόταν στον κλάδο μου, την υποκριτική. Σκέφτηκα ότι το πρόγραμμα θα ήταν πολύ πιο εύκολο, κάνοντας 2 μέρες την εβδομάδα γύρισμα αλλά παρ’ όλα αυτά είπα τα 10ωρα, αλλά εκεί ανήκω» είπε χαρακτηριστικά στις τηλεοπτικές κάμερες.