Αποκλειστικό: «Για τον Θεό! Ντροπή!» - Η απάντηση του Στάθη Σχίζα στο δημοσίευμα «θερμές αγκαλιές και παθιασμένα γλωσσόφιλα»

Το Youweekly.gr επικοινώνησε μαζί του!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: «Για τον Θεό! Ντροπή!» - Η απάντηση του Στάθη Σχίζα στο δημοσίευμα «θερμές αγκαλιές και παθιασμένα γλωσσόφιλα»

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, περίπου, ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή. Εκείνη μετακόμισε σε νέο σπίτι (δείτε το εδώ) κι εκείνος προσπαθεί να βρει τα πατήματά του ξανά, ωστόσο... κάποιοι δεν τον αφήνουν να ησυχάσει λεπτό!

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος σε δηλώσεις του πριν από λίγο καιρό είχε αναφέρει πως θα προσπαθήσει να κρατήσει όποια επόμενή του σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι ότι οριακά δεν θα ήθελε να είναι καν από τον χώρο της showbiz, δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας που έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Πέμπτης 6/7 αναγράφει με μεγάλα, μάλιστα, γράμματα στο εξώφυλλο της πως ο Στάθης όχι μόνο βρήκε ξανά τον έρωτα, αλλά τον βρήκε στα μάτια πρώην παίκτριας του Survivor.

Ο Στάθης Σχίζας με την Σοφιάννα Αβραμάκη;

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της εν λόγω εφημερίδας αναφέρει ότι ο Στάθης Σχίζας έχει έρθει πολύ κοντά με την Σοφιάννα Αβραμάκη έχοντας επικεφαλίδα «Τα πρώτα χάδια και κάποια πεταχτά φιλάκια έδωσαν μέσα σε λίγη ώρα τη θέση τους σε θερμές αγκαλιές και παθιασμένα γλωσσόφιλα», δίνοντας, εννοείται, μέσα στις σελίδες αναλυτικό ρεπορτάζ με πικάντικες πληροφορίες... Πληροφορίες που όπως μαθαίνουμε εμείς δεν ισχύουν...

Ο Στάθης Σχίζας διαψεύδει αποκλειστικά στο Youweekly.gr

Μετά από επικοινωνία που είχε το Youweekly.gr με τον ίδιο τον Στάθη Σχίζα, ο ίδιος δηλώνει αρκετά συγχυσμένος με το δημοσίευμα λέγοντας χαρακτηριστικά «Για τον Θεό, τι τρέλες είναι αυτές! Έχω να δω την κοπέλα 15 μέρες κι αυτό για 2 λεπτά σε ένα καφέ με παρέα! Δηλαδή να κλειστώ σπίτι πρέπει; Ντροπή!»