Βάσω Λασκαράκη: Η τεράστια αλλαγή στο σώμα της μετά τη γνωριμία με το σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο

«Τα κιλά που ήμουν πριν από το 2018...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βάσω Λασκαράκη ''πιάστηκε'' από την κάμερα του Happy Day με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Πέμπτη 6/7. Η γνωστή ηθοποιός αυτή τη φορά στάθηκε περισσότερο στο σύζυγό της και στη σχέση τους, αλλά και στο κομμάτι της μαγειρικής.

Όλοι γνωρίζουν, πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι και στην περίπτωση της Βάσως θα ισχύει αυτό. Αναφερόμαστε στην περίοδο, που γνώρισε τον καλό της, Λευτέρη Σουλτάτο, το πολύ γνωστό σεφ από την Κρήτη.

Ο ίδιος μπαίνει τακτικά και στην κουζίνα του σπιτιού τους με τη Βάσω να αποκαλύπτει, πως απολαμβάνει αυτή τη συνθήκη και πως έχει πάρει απόφαση, ότι το βάρος δε θα είναι ίδιο με τότε, που δεν ήταν μαζί με το σεφ (δείτε εδώ τη Λασκαράκη να ποζάρει με το μαγιό της).

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για τις αλλαγές στο σώμα της

«Το εκμεταλλεύομαι βεβαίως! Το έχω πάρει και απόφαση πια ότι ποτέ δεν θα ξανάρθουν τα κιλά που ήμουν πριν από το 2018, το έχω αποδεχτεί, το εκμεταλλεύομαι, μαγειρεύει και στο σπίτι ευτυχώς τον χειμώνα και όταν θέλει να παρουσιάσει ένα μενού εμείς είμαστε εκεί», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Πώς έχασε 10 κιλά η Λασκαράκη

«Μπήκα στη σχολή 52 κιλά. Το δεύτερο χρόνο είχα φτάσει τα 62. Δέκα κιλά δεν είναι και λίγα» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Σχετικά με το λάθος που έκανε και πήρε 10 κιλά σε 1 χρόνο, η Βάσω Λασκαράκη τόνισε: «Έτρωγα μόνο το βράδυ αλλά έτρωγα πολύ. Το στομάχι μου κρύβει έναν άνδρα μέσα του. Μπορώ να φάω τρία σουβλάκια με πίτα, δύο πίτσες ή μια κατσαρόλα μακαρόνια. Μπορώ να ζήσω επίσης μόνο με γλυκά. Η όρεξή μου φτάνει πραγματικά από εδώ ως τη Θεσσαλονίκη».

Πώς έχασε όμως 10 ολόκληρα κιλά; «Γυμναζόμουν εντατικά για δύο χρόνια. Πάνω εκεί με πέτυχε η εγκυμοσύνη. Γι’ αυτό και μου ήταν εύκολη η επαναφορά στα κιλά μου» αποκαλύπτει η ηθοποιός. Λίγο καιρό πριν, αποκάλυψε μέσω Instagram πως αυτό που τη βοήθησε να μείνει σταθερή στο βάρος της όλα αυτά τα χρόνια, αφού η ζυγαριά της δεν έχει δείξει πάνω από 53 κιλά, είναι το σωστό πρωινό.

Βάσω Λασκαράκη κιλά

Πηγή: Instagram

Η Διατροφολόγος Σοφία Παπικινού λέει «Σίγουρα οι συνθήκες του σημερινού τρόπου ζωής δεν σας επιτρέπουν σωστή ρύθμιση των γευμάτων μέσα στη μέρα αλλά και την εξασφάλιση χρόνου για σωστή άσκηση.

Όμως μην ξεχνάτε ότι όσο σημαντική είναι η δίαιτα και η σωστή διατροφή άλλο τόσο είναι και η σωματική δραστηριότητα, γιατί ο στόχος δεν είναι απλά να αδυνατίσετε αλλά να χάσετε λίπος αφού το τελευταίο συνοδεύεται συνήθως με μεγάλο αριθμό παθήσεων ιδιαιτέρως αν είναι συσσωρευμένο στην κοιλιά.