«Μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται, δεν ξέρω αν το καταλάβατε» - Χαρές για την Φωτεινή Πετρογιάννη

Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται, δεν ξέρω αν το καταλάβατε» - Χαρές για την Φωτεινή Πετρογιάννη

Λαβράκι έβγαλε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 6/7 στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, με αφορμή μια συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες του και πιο συγκεκριμένα, με την αποκάλυψη του Τάσου Τεργιάκη πως δεν χορεύει ποτέ και δεν χόρεψε στο γάμο του.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε πως σύντομα θα παντρευτεί με τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να δίνει επιπλέον πληροφορίες (δείτε εδώ το πρόσωπο το συντρόφου της).

Παντρεύεται η Φωτεινή Πετρογιάννη

«Εγώ εννοείται ότι χόρεψα στον γάμο μου», είπε από πλευράς του ο Γιώργος Λιάγκας και τότε ρώτησε την Φωτεινή Πετρογιάννη αν έχει παντρευτεί....

«Δεν έχω παντρευτεί, όταν παντρευτώ θα χορέψω. Εσείς θα χορέψετε στον γάμο μου; Θα σας καλέσω. Το θέμα είναι αν θα έρθετε, γιατί εγώ θα σας καλέσω», αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

«Τον Μιχάλη θα παντρευτείς; Πότε θα παντρευτείτε;» ρώτησε τότε ο παρουσιαστής με την συνεργάτιδά του να λέει χαμογελώντας: «Πιστεύω σύντομα».

«Η είδηση είναι ότι του χρόνου θα φάμε κουφέτα! Συγκινήθηκε κιόλας... Κοίτα! Μας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται, δεν ξέρω αν το καταλάβατε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με χαρά και χιούμορ αλλάζοντας την κουβέντα.

Η εξομολόγηση για την ενδομητρίωση και τη μητρότητα

«Έλαβα αμέτρητα μηνύματα από γυναίκες όταν δημοσιοποίησα το θέμα μου. Είναι πολλές που πονάνε κατά τη διάρκεια της ημέρας πάρα πολύ. Μερικές δεν έχουν πλήρη γνώση του τι ακριβώς συμβαίνει. Κάποιες μέρες ο πόνος της ενδομητρίωσης δεν αντέχεται. Και κατά την ωορρηξία είναι πάρα πολύ έντονος.

Πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να σταματήσεις και τη σεξουαλική επαφή γιατί απλά δεν αντέχεις να συνεχίσεις παραπάνω. Και μπορεί να είσαι και συνεχώς με παυσίπονα αν είναι οι δύσκολες μέρες του μήνα ή οι ημέρες της ωορρηξίας».

«Μου γύρισε ανάποδα αυτό. Άρχισα να λέω για τον εαυτό μου ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, μου το είχε δημιουργήσει όλη αυτή η συνθήκη, πιστεύοντας ότι θα πείσω τον εαυτό μου πως δεν θέλω να κάνω παιδιά γιατί ίσως να μην μπορέσω. Άρα ας πείσω τον εαυτό μου ότι δεν το επιθυμώ και πάρα πολύ».