Η Γη της Ελιάς: Οι αναρτήσεις του Κούλλη Νικολάου και του Ανδρέα Γεωργίου μετά το τέλος

Δείτε τις αναρτήσεις τους

Η Γη της Ελιάς: Οι αναρτήσεις του Κούλλη Νικολάου και του Ανδρέα Γεωργίου μετά το τέλος

Το βράδυ της Τετάρτης 5/07/23 ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, η Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τι γράφτηκε στο twitter) και οι δημιουργοί αυτής, θέλησαν να πουν το δικό τους ευχαριστώ μέσω αναρτήσεων στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Η ανάρτηση του Κούλλη Νικολάου

Ο Κούλλης Νικολάου, ο οποίος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές, αλλά και δημιουργούς της σειράς της Γης της Ελιάς σε ανάρτηση του στο instagram, στην οποία είναι ο ίδιος, μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, κάνει αναφορά στην πολυετή συνεργασία τους λέγοντας ότι: «Συναντηθήκαμε πριν 13 χρόνια από τα Άσπρα Μπαλόνια, στο Μπρούσκο, στο Ρουα Ματ, στα Δίδυμα φεγγάρια, στο Τατουάζ, στο Κόκκινο νυφικό, στις Οχτώ Λέξεις, και τώρα, απόψε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης μας γη της Ελιάς δεύτερος κύκλος με ορθάνοιχτο ορίζοντα στον τρίτο κύκλο και με βλέμμα ψυχή και δύναμη στο Φαμαγκούστα είναι περίεργο συναίσθημα είναι το κάρμα των ανθρώπων που έπρεπε να συναντηθούν και από την Τροία να φτάσουν στην Ιθάκη και η Ιθάκη είναι η στεριά μας είναι η φωλιά των ονείρων μας!»

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος είναι και ο σκηνοθέτης της σειράς, προέβη και ο ίδιος σε ανάρτηση στο instagram λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές της Γης της Ελιάς, εκφράζοντας τα εξής: «Τελευταίο επεισόδιο σήμερα της αγαπημένης μας σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ευχαριστώ πρώτα πρώτα την σεναριογράφο μας Βάνα Δημητρίου για το σενάριο αυτό που ερωτευτήκαμε και που μας ταξιδεύει στον κόσμο αυτό της μυθοπλασίας!Ευχαριστώ όλους τους ηθοποιούς μας για το μεράκι τους και την σκληρή τους δουλειά! Ευχαριστώ το συνεργείο μας που δουλεύει ασταμάτητα κάτω από όλες τις συνθήκες, και πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό! Τους σκηνοθέτες, την παραγωγή μας, το post production και φυσικά το κανάλι μας @megatvcom για την στήριξη αυτά τα δυο χρόνια! Ευχαριστώ τον Κούλλη Νικολάου. Κούλλη μου τα καταφέραμε για άλλη μια σεζόν! Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσει η προβολή της τρίτης σεζόν! Καλό καλοκαίρι».