Είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση - Σε ποιο κανάλι πηγαίνει η Μπέττυ Μαγγίρα μετά την αποχώρηση από το Open

Η νέα συμφωνία της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Eπίσημη ανακοίνωση δεν έχει κυκλοφορήσει, ωστόσο όλα τα σημάδια και οι πηγές από τα τηλεοπτικά πηγαδάκια επιβεβαιώνουν, πως η Μπέττυ Μαγγίρα και το Open δεν οδηγούνται σε μια ιδανική συμφωνία προς ανανέωση.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας την Πέμπτη 6/7 έγινε γνωστό το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση της παρουσιάστριας, αλλά και η επόμενη ημέρα της Μπέττυ μετά το Open (δείτε εδώ γιατί η Μαγγίρα είναι τόσο περιζήτητη παρουσιάστρια).

Όπως όλα δείχνουν η Μαγγίρα σεβάστηκε το κανάλι της από τη στιγμή, όμως που δεν βρέθηκαν οι κοινές γραμμές εκείνη ξεκίνησε τις συζητήσεις με άλλο μεγάλο κανάλι. Ας μην κρυβόμαστε, ο λόγος για τον ΑΝΤ1 με τη Μπέττυ να έχει εξαιρετικές σχέσεις με το σταθμό.

Το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση της Μπέττυ Μαγγίρα από το Open

Από τη μεριά της η Αφροδίτη Γραμμέλη υπογράμμισε: «Θεωρώ, ότι είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί και η μεταγραφή της Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1».

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαγγίρα μετά το τέλος της εκπομπής της

«Στεναχωριέμαι, αν και γκρίνιαζα τόσο καιρό. Έλεγα ότι είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, να τελειώσουμε να πάμε για μπάνιο. Είχα από χθες το βράδυ μία αναστάτωση, ένα φτερούγισμα. Ξύπνησα 6 παρά, δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ. Ήμουν περίεργα σήμερα, ήμουν κάπως. Είμαστε σαν οικογένεια, αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Θα δείξει το μέλλον για το μέλλον, θα τα ακούσετε όταν βγει η επίσημη ανακοίνωση. Εννοείται πως θέλω να συνεχίσει η ομάδα ως έχει. Σαν παρουσιάστρια εννοείται ότι διεκδικώ κάποια πράγματα που με κάνουν να αισθάνομαι καλά, ασφάλεια, με ανθρώπους με τους οποίους έχω χημεία», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Η φετινή σεζόν μου άφησε μία πολύ γλυκιά γεύση, με πάρα πολλή δουλειά, και πολλά εμπόδια και ευτράπελα. Ήταν δύσκολη τηλεοπτική χρονιά η φετινή, πολλές οι εκπομπές, μεγάλος ο ανταγωνισμός. Πάνω κάτω όλοι τα ίδια θέματα παίζουμε, εμείς διαφοροποιηθήκαμε νομίζω ως προς τον τρόπο κυρίως. Απ’ ό,τι λέει ο κόσμος αρέσει πάρα πολύ αυτό», συνέχισε.

«Σίγουρα με ανυψώνει το ότι δέχομαι προτάσεις, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μου. Είμαι επαγγελματίας και είναι λογικό. Το τι προτάσεις δέχθηκα, από ποιους και πότε δεν έχει να κάνει. Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί από το κανάλι μου. Είμαστε σε πολύ καλές συζητήσεις με το ΟΡΕΝ», είπε από την άλλη για τις τηλεοπτικές της προτάσεις.