«Είχα μία πρόταση να είμαι...» - Η απάντηση της Δεβετζή σε όσους λένε ότι ''έδιωξε'' τη Μαγγίρα από το Open

Θα τη δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είχα μία πρόταση να είμαι...» - Η απάντηση της Δεβετζή σε όσους λένε ότι ''έδιωξε'' τη Μαγγίρα από το Open

Το όνομα Μπέττυ Μαγγίρα παίζει πρώτο θέμα τις τελευταίες ημέρες και ώρες με το τηλεοπτικό της μέλλον να διχάζει όσο η ίδια και το Open δεν προχωράνε σε μία επίσημη ανακοίνωση για το αν μένει η φεύγει από το σταθμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν λέγεται, πως η παρουσιάστρια αφήνει το κανάλι και μάλιστα έχει έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλο σταθμό. Παράλληλα όμως σε όλο το παρασκήνιο μπλέχτηκε το όνομα της ''Πηγή Δεβετζή''.

Με λίγα λόγια ήθελαν τη γνωστή αθλήτρια να εκτοπίζει την Μαγγίρα με σκοπό να αναλάβει εκείνη ψυχαγωγική εκπομπή στο Οpen. Να τονίσουμε εδώ, πως η συνομωσία αυτή ενισχύθηκε δεδομένου, ότι η Δεβετζή και ο Κοκλώνης είναι κολλητοί και ο παραγωγός τελευταία ανέλαβε όλη την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Την Πέμπτη 6/7 η Πηγή θέλησε να πάρει θέση υπέρ του εαυτού μέσα από το Super Κατερίνα διαψεύδοντας όλες τις φήμες!

Το ξεκαθάρισμα της Πηγή Δεβετζή για την αποχώρηση της Μαγγίρα από το Open και την εμπλοκή της

«Παίρνουν και τους φίλους μου να ρωτήσουν για εμένα! Έχει γίνει ένα μπέρδεμα, δεν ξέρω τι έχει συμβεί ακριβώς. Μου λένε ότι εγώ είμαι ο λόγος, που η Μπέττυ έχει φύγει από την εκπομπή. Όπως ξέρετε και εσύ πολύ καλά αλλά και πολλοί γνωστοί και φίλοι μου, εγώ όχι να διώξω άνθρωπο από δουλειά, εγώ ίσα ίσα, μου στέλνουν μηνύματα και με παίρνουν τηλέφωνο να μιλήσω στον Νίκο Κοκλώνη για να βρουν δουλειά.

Είχα μία πρόταση να είμαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, αυτό που θα γίνει στο ΣΚΑΪ. Γενικά έχω τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά δεν είχα κάποια συγκεκριμένη πρόταση και ξαφνικά βλέπω τον αυτό μου να μιλάνε κάποιοι άνθρωποι από άλλο κανάλι, ότι εγώ έχω διώξει την Μπέττυ Μαγγίρα. Καταρχήν από ό,τι ξέρω η Μπέττυ Μαγγίρα είχε ήδη συμφωνήσει για κάτι άλλο. Με έχουν τρελάνει...», είπε μεταξύ άλλων η Πηγή Δεβετζή.

Το κανάλι με το οποίο αναμένεται να υπογράψει η Μαγγίρα

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας την Πέμπτη 6/7 έγινε γνωστό το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση της παρουσιάστριας, αλλά και η επόμενη ημέρα της Μπέττυ μετά το Open (δείτε εδώ γιατί η Μαγγίρα είναι τόσο περιζήτητη παρουσιάστρια).

Όπως όλα δείχνουν η Μαγγίρα σεβάστηκε το κανάλι της από τη στιγμή, όμως που δεν βρέθηκαν οι κοινές γραμμές εκείνη ξεκίνησε τις συζητήσεις με άλλο μεγάλο κανάλι. Ας μην κρυβόμαστε, ο λόγος για τον ΑΝΤ1 με τη Μπέττυ να έχει εξαιρετικές σχέσεις με το σταθμό.

Από τη μεριά της η Αφροδίτη Γραμμέλη υπογράμμισε: «Θεωρώ, ότι είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί και η μεταγραφή της Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1».