«Βγήκα τελευταία φορά...» - Ξεκαθάρισμα για το μέλλον του Πούμπουρα από το Mega και τη Μενεγάκη

Έδωσε εξηγήσεις!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Βγήκα τελευταία φορά...» - Ξεκαθάρισμα για το μέλλον του Πούμπουρα από το Mega και τη Μενεγάκη

Μένει η φεύγει ο Σάββας Πούμπουρας από το Mega και την εκπομπή Ελένη; Ιδού το ερώτημα, που για πολλούς έχει απάντηση και αυτή είναι της αποχώρησής του. Οι τελευταίες δηλώσεις του Πούμπουρα ωστόσο διχάζουν!

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 6/7 ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα τόσο για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη, όσο και για το αν θα τον δούμε του χρόνου να κάθεται στο πάνελ της εκπομπής.

Αφορμή σε όλο αυτό στάθηκε ο διάλογος τους την Τετάρτη 5/7 με το Σάββα να διεκδικεί δημόσια - στα πλαίσια του χιούμορ - να παραμείνει στην ομάδα (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μένει ή φεύγει ο Πούμπουρας από την εκπομπή Ελένη;

«Νομίζω βγήκα την τελευταία φορά και τα απάντησα όλα. Οι έντονες σχέσεις έτσι είναι, μια κρύο, μια ζέστη. Τέλειο δεν είναι; Να ξέρεις βαθιά οι επαγγελματικές σχέσεις είναι πιο δεμένες, αναπτύσσονται και άλλου είδους δεσμοί – όχι ερωτικοί, όταν είσαι με τον άλλο κάθε μέρα. Τι απάντησα; Αφού τα έχεις όλα στα δεδομένα σου και στο σκληρό σου...», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Η συμφιλίωση στον αέρα του Mega

«Το ξέρεις ότι είναι η τελευταία φορά που μαγειρεύουμε εδώ μαζί ε; Την άλλη εβδομάδα θα μαγειρεύουν ο Τσούλης και ο Παπακώστας. Δεν θα ξαναμαγείρεψουμε δίπλα δίπλα, την άλλη φορά τώρα αλλού… Εκτός», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

«Κατ’ αρχήν έχεις το Instagram που λες και είναι το δικό σου κανάλι, νιώθεις τόσο άνετα που δεν αισθάνεσαι ότι μπαίνεις σε έναν χώρο για να μαγειρέψεις. Τώρα θες γιατί είναι το σπίτι σου; Γιατί το φτιάχνεις όπως θέλεις; Έχεις πολύ μεγάλη άνεση για όλα αυτά που κάνεις μόνος. Γι’ αυτό και δεν σε φοβάμαι, ακόμα κι αν κάτι δεν σου πάει, στο τέλος ωραίο θα είναι. Απλά μπορεί να μην είναι έτσι όπως το περίμενες εσύ», απάντησε η Μενεγάκη.

«Αυτά συμβαίνουν. Και μου άρεσε που είπες ότι εμείς έχουμε τα δικά μας, τα πάνω και τα κάτω μας. Είμαστε παρορμητικοί, είμαστε τρελίαρηδες. Αλήθεια είπες. Δεν κατάλαβα, ενοχλούμε κανέναν;», κατέληξε ο Πούμπουρας.