«Εσύ πάλι, με πας όλη τη χρονιά...» - ''Απασφάλισε'' η Μενεγάκη στον Πούμπουρα μία ημέρα πριν το φινάλε της εκπομπής

Οι νέες όλο νόημα ατάκες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εσύ πάλι, με πας όλη τη χρονιά...» - ''Απασφάλισε'' η Μενεγάκη στον Πούμπουρα μία ημέρα πριν το φινάλε της εκπομπής

Μια ημέρα έμεινε για να ρίξει αυλαία η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή της ''Ελένη'' με την παρουσιάστρια να έχει μεγάλη ανυπομονησία για την επίσημη έναρξη των διακοπών με το νησί της Άνδρου να τον περιμένει πως και πως.

Αν κρίνουμε από την Πέμπτη 6/7 όλα είναι έτοιμα για την ξανθιά παρουσιάστρια με την ίδια να κάνει και σήμερα τα όλο νόημα σχόλια, που βλέπουμε να ανταλλάσσει με το συνεργάτη της, Σάββα Πούμπουρα!

Η διάθεση τους οφείλουμε να πούμε, πως ήταν ανεβασμένη, με τους δύο να παραδέχονται στο κοινό, αλλά και στο πάνελ, πως υπήρξαν ημέρες, που όντως η χημεία τους δεν ήταν η ιδανική στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε επίσης: «Τέτοια μου κάνεις άτιμε Τοξότη παιχνιδιάρη» - Ο επικός διάλογος Μενεγάκη και Πούμπουρα για την αποχώρηση του

Νέες ατάκες Ελένη Μενεγάκη και Σάββα Πούμπουρα

Ε.Μ: Εσύ κι εσύ κι εσύ άτακτο!

Σ.Π: Τις τρεις τελευταίες μέρες με πας… Αύριο περιμένω....

Ε.Μ: Εσύ πάλι, με πας όλη τη χρονιά, με πας και με φέρνεις!

Σ.Π: Είπαμε, Σκορπιός - Τοξότης δεν υπάρχει είναι 0 - 0, ισοφάριση.

Μένει ή φεύγει ο Πούμπουρας από την εκπομπή Ελένη;

Tην Πέμπτη 6/7 ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα τόσο για τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη, όσο και για το αν θα τον δούμε του χρόνου να κάθεται στο πάνελ της εκπομπής.

Αφορμή σε όλο αυτό στάθηκε ο διάλογος τους την Τετάρτη 5/7 με το Σάββα να διεκδικεί δημόσια - στα πλαίσια του χιούμορ - να παραμείνει στην ομάδα (δείτε εδώ αναλυτικά).

«Νομίζω βγήκα την τελευταία φορά και τα απάντησα όλα. Οι έντονες σχέσεις έτσι είναι, μια κρύο, μια ζέστη. Τέλειο δεν είναι; Να ξέρεις βαθιά οι επαγγελματικές σχέσεις είναι πιο δεμένες, αναπτύσσονται και άλλου είδους δεσμοί – όχι ερωτικοί, όταν είσαι με τον άλλο κάθε μέρα. Τι απάντησα; Αφού τα έχεις όλα στα δεδομένα σου και στο σκληρό σου...», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.