Η πρώτη ανάρτηση της Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρησή της από το Open

«Δύο αξέχαστα χρόνια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
betty_maggira - instagram
betty_maggira - instagram

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης τελευταία σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στο Open, καθώς η αυλαία για το Ποιος είναι πρωνιάτικα, χωρίς να υπάρχει καμία ανακοίνωση σχετικά με το αν συνεχίζεται η εκπομπή.

Πολλοί έχουν μιλήσει τόσο για την παρουσιάστρια, όσο και για το κανάλι μέχρι, που η ίδια η Μαγγίρα έκανε την Πέμπτη 6/7 την πρώτη - σχετική - ανάρτηση από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram (δείτε εδώ γιατί η Μπέττυ Μαγγίρα είναι τόσο περιζήτητη παρουσιάστρια).

Αν διαβάσει κανείς όσα συνοδεύουν το post της Μπέττυ Μαγγίρα αντιλαμβάνεται, πως ουσιαστικά κλείνει ένα κύκλο, ευχαριστώντας όσους είχε στο πλευρό της, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει κάποια επίσημη απόφαση ή επιλογή!

Η ανάρτηση της Μπέττυ Μαγγίρα για το φινάλε του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα''

«Τα τρεηλερ μας ήταν η παιδική μας χαρα!!! Περνούσαμε υπεροχα , κάναμε ότι τρελα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρελα συναντά ,συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου … τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό ! 2 αξέχαστα χρονια , παρά πολλά τρεηλερ παρά πολλά ευτράπελα !!! Ήταν η χαλάρωση μας , η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικες , αξέχαστες στιγμές που ζησαμε μαζί αυτά τα 2 χρονια … ♥️»,

Το κανάλι με το οποίο αναμένεται να υπογράψει η Μαγγίρα

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινό μας την Πέμπτη 6/7 έγινε γνωστό το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση της παρουσιάστριας, αλλά και η επόμενη ημέρα της Μπέττυ μετά το Open (δείτε εδώ γιατί η Μαγγίρα είναι τόσο περιζήτητη παρουσιάστρια).

Όπως όλα δείχνουν η Μαγγίρα σεβάστηκε το κανάλι της από τη στιγμή, όμως που δεν βρέθηκαν οι κοινές γραμμές εκείνη ξεκίνησε τις συζητήσεις με άλλο μεγάλο κανάλι. Ας μην κρυβόμαστε, ο λόγος για τον ΑΝΤ1 με τη Μπέττυ να έχει εξαιρετικές σχέσεις με το σταθμό.

Από τη μεριά της η Αφροδίτη Γραμμέλη υπογράμμισε: «Θεωρώ, ότι είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί και η μεταγραφή της Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1».