«Κόψτε τα μανιτάρια» - Εκτός εαυτού η Σοφιάνα Αβραμάκη με δημοσίευμα που τη θέλει σε σχέση με το Σχίζα

Τι συμβαίνει με τους πρώην παίκτες Survivor;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα δημοσίευμα εφημερίδας και μάλιστα στο εξώφυλλο της ήταν αρκετό για να φέρει την οργή της Σοφιάνας Αβραμάκη, η οποία πήρε θέση διαψεύδοντας εν ολίγοις την είδηση, που την ήθελε σε σχέση με το Στάθη Σχίζα.

Οι δύο πρώην παίκτες Survivor είναι γνωστό, πως είναι κοντά (δείτε εδώ αναλυτικά), ωστόσο στο όριο της παρέας και της φιλίας. Για το λόγο αυτό η Αβραμάκη διαψεύδει τη ''σχέση'' με το Σχίζα με το insta story, που έκανε την Πέμπτη 6/7.

Φαίνεται, πως η γυμνάστρια εξοργίστηκε τόσο με την ψευδή είδηση, όσο και με το ότι δε γράφουν σωστά το όνομά της και έτσι δε μέτρησε τα λόγια μέσα από όσα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό και στο story της!

Η ενόχληση της Σοφιάνας Αβραμάκη για ψευδές δημοσίευμα

«Κόψτε τα μανιτάρια βλέπετε άλλα έργα! Υ.Γ την επόμενη φορά γράψτε τουλάχιστον σωστά το όνομά μου με ''ν''.», έγραψε η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Σοφιάνα - Σχίζας

Η απάντηση του Στάθη Σχίζα αποκλειστικά στο Youweekly.gr

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, περίπου, ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή. Εκείνη μετακόμισε σε νέο σπίτι (δείτε το εδώ) κι εκείνος προσπαθεί να βρει τα πατήματά του ξανά, ωστόσο... κάποιοι δεν τον αφήνουν να ησυχάσει λεπτό!

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος σε δηλώσεις του πριν από λίγο καιρό είχε αναφέρει πως θα προσπαθήσει να κρατήσει όποια επόμενή του σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι ότι οριακά δεν θα ήθελε να είναι καν από τον χώρο της showbiz, δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας που έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Πέμπτης 6/7 αναγράφει με μεγάλα, μάλιστα, γράμματα στο εξώφυλλο της πως ο Στάθης όχι μόνο βρήκε ξανά τον έρωτα, αλλά τον βρήκε στα μάτια πρώην παίκτριας του Survivor.

Ο Στάθης Σχίζας με την Σοφιάννα Αβραμάκη;

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της εν λόγω εφημερίδας αναφέρει ότι ο Στάθης Σχίζας έχει έρθει πολύ κοντά με την Σοφιάννα Αβραμάκη έχοντας επικεφαλίδα «Τα πρώτα χάδια και κάποια πεταχτά φιλάκια έδωσαν μέσα σε λίγη ώρα τη θέση τους σε θερμές αγκαλιές και παθιασμένα γλωσσόφιλα», δίνοντας, εννοείται, μέσα στις σελίδες αναλυτικό ρεπορτάζ με πικάντικες πληροφορίες... Πληροφορίες που όπως μαθαίνουμε εμείς δεν ισχύουν...

Ο Στάθης Σχίζας διαψεύδει αποκλειστικά στο Youweekly.gr

Μετά από επικοινωνία που είχε το Youweekly.gr με τον ίδιο τον Στάθη Σχίζα, ο ίδιος δηλώνει αρκετά συγχυσμένος με το δημοσίευμα λέγοντας χαρακτηριστικά «Για τον Θεό, τι τρέλες είναι αυτές! Έχω να δω την κοπέλα 15 μέρες κι αυτό για 2 λεπτά σε ένα καφέ με παρέα! Δηλαδή να κλειστώ σπίτι πρέπει; Ντροπή!»