Είχαν παντρευτεί κρυφά πριν 6 χρόνια - Διαζύγιο "βόμβα" για πασίγνωστο τραγουδιστή και τον σύντροφό του

«Αποφασίσαμε να τελειώσουμε τον γάμο μας με αγάπη για τα παιδιά μας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Είχαν παντρευτεί κρυφά πριν 6 χρόνια - Διαζύγιο

Μπορεί αυτή τη χρόνια να συνέβησαν πολλοί γάμοι και αρκετά ζευγάρια της showbiz να κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους, όμως δεν είναι λίγοι και οι χωρισμοί που σόκαραν το πανελλήνιο, αλλά και το εξωτερικό (δείτε εδώ ποιο αγαπημένο ζευγάρι Ελλήνων χώρισε για πολλοστή φορά).

Την Πέμπτη 6/7, μάλιστα, ανακοινώθηκε ένα ακόμη διαζύγιο. Πρόκειται για ένα γκέι ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε μυστικά το 2017 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Τα νέα, άλλωστε, τα αποκάλυψαν οι ίδιοι μιλώντας σε γνωστό περιοδικό.

Αυτό το ζευγάρι πήρε διαζύγιο 6 χρόνια και δύο παιδιά μετά

Ο λόγος για τον Ρίκι Μάρτιν και τον Χουάν Γιόζεφ, οι οποίοι έμειναν μαζί για έξι ολόκληρα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος, πέρα από τα δύο παιδιά που απέκτησε με τον δεύτερο, έχει δύο ακόμη, τα οποία είναι και δίδυμα.

Διαβάστε επίσης: Μετά τις κατηγορίες για αιμομιξία συνεχίζεται το θρίλερ - Ο Ρίκι Μάρτιν μηνύει εκ νέου τον ανιψιό του

Ρίκι Μάρτιν χωρισμός
Instagram / Ricky Martin

«Αποφασίσαμε να τελειώσουμε τον γάμο μας με αγάπη, σεβασμό και αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας και τιμώντας όσα ζήσαμε ως ζευγάρι όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια. Η μεγαλύτερη επιθυμία μας τώρα είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή οικογενειακή δυναμική και μια σχέση με επίκεντρο τη γαλήνη και τη φιλία για να συνεχίσουμε την κοινή ανατροφή των παιδιών μας, διατηρώντας τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον», αναφέρουν οι ίδιοι.

Η εξομολόγηση για τη στιγμή που αποκάλυψε πως είναι γκέι

Ο Ρίκι Μάρτιν σόκαρε το κοινό όταν αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος, μία πτυχή της ζωής του που όχι μόνο είχε αποφασίσει να κρατήσει κρυφή αλλά αισθανόταν άσχημη γι' αυτή.

«Ο κόσμος μου έδινε πίσω τις ώρες που είχα βάλει στη μουσική, τις ώρες που είχα βάλει σε αυτήν την καριέρα», είπε. «Ήμουν ο βασιλιάς του κόσμου. Η μουσική μου ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από τη γλώσσα. Θα μπορούσα να φτάσω πέντε Θεούς, αλλά δεν ζούσα ολοκληρωμένα. Ήμουν λυπημένος. Είχα κατάθλιψη». Ο Μάρτιν εξήγησε ότι έδινε παραστάσεις ως μέσο επιβίωσης, ως τρόπο να «ξεφύγει από αυτή τη βαριά θλίψη» που ένιωθε από το να είναι «παγιδευμένος στη ντουλάπα».

Μάλιστα όπως είπε κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας περιοδείας του ήταν τόσο άσχημα που δεν μπορούσε να εμφανιστεί. «Ήμουν στην Αυστραλία και από την Αυστραλία, επρόκειτο να πάμε στη Νότια Αμερική. Και είπα, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πρέπει να πάω σπίτι. Χρειάζομαι ησυχία. Πρέπει να κλάψω. Πρέπει να θυμώσω. Πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου που του επέτρεψα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, να φτάσει εδώ που είναι» είπε.

Αφού αφιέρωσε χρόνο για να μάθει για τον εαυτό του και τη σεξουαλικότητά του, ο Μάρτιν δεν ήταν ακόμη έτοιμος για να το πει δημόσια, παραδέχεται. Αν και όπως λέει, οι φίλοι και η οικογένειά του ήξεραν, δεν μπορούσε ακόμα να το πει στους θαυμαστές του. Όταν άρχισε να δουλεύει στα απομνημονεύματά του, τότε βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα και στους θαυμαστές του. «Το έγραψα και πάτησα αποστολή και μετά έκλαψα σαν τρελός. Και έκτοτε είμαι πολύ χαρούμενος» δήλωσε ο ποπ σταρ.