Emilia Vodos: «Το αγόρι μου με χώρισε γιατί...» - Η αποκάλυψη της φιναλίστ του My Style Rocks για την προσωπική της ζωή

«Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είμαι έτσι!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Emilia Vodos: «Το αγόρι μου με χώρισε γιατί...» - Η αποκάλυψη της φιναλίστ του My Style Rocks για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στο πλατό της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 6/7 η μια από τις δυο φιναλίστ του My Style Rocks, Emilia Vodos, που κατέκτησε τελικά την δεύτερη θέση (δείτε εδώ το viral video με την στιγμή της ανακοίνωσης).

Ευγενική, χαμογελαστή και άκρως ευδιάθετη η Emilia απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της τέθηκαν ενώ έκανε αποκαλύψεις και για την προσωπική της ζωή, για πράγματα και γεγονότα που μέχρι στιγμής δεν γνώριζε κανείς.

Η συνέντευξη της Aimilias Vodos

Μιλώντας για τη νίκη της Όλγας και τις αρνητικές αντιδράσεις στα media απάντησε:

«Το Tik Tok αντέδρασε, το twitter αντέδρασε, έπρεπε να βγω να πω εγώ κάτι σε αυτόν τον κόσμο. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την Όλγα και το λέω ειλικρινά. Της έστειλα και μήνυμα και της είπα: “Σ' αγαπώ πάρα πολύ, το άξιζες, ξέρω ότι έρχεται κάτι πολύ όμορφο για σένα», ενώ αποκάλυψε πως οι δικοί της άνθρωποι δεν ήταν θετική στη συμμετοχή της σε αυτό:

«Όταν είπα στη σχέση μου και στον πατέρα μου ότι θα πάω στο My Style Rocks μου κλείσανε το τηλέφωνο και… γεια σας! Δεν τους ξαναείδατε ποτέ. Θύμωσαν πάρα πολύ. Το αγόρι μου με χώρισε την πρώτη μέρα. Δεν του αρέσουν καθόλου, ούτε του πατέρα μου, δεν θέλουν», ενώ λίγο μετά την επιτυχία της και την αποδοχή της από τον κόσμο: «Ουσιαστικά δεν χωρίσαμε ποτέ, αλλά τώρα έχουν γίνει οι πιο μεγάλοι θαυμαστές μου».

«Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είμαι έτσι! Όσοι με ξέρουν από πίσω, ξέρουν και τι είμαι. Ήταν όμως ένα πολύ καλό μάρκετινγκ που έκανα εγώ. Ήθελα να χτίσω ένα brand name, όχι για την τηλεόραση, κάτι fashion οπότε μπήκα μέσα με ένα πολύ ωραίο σχέδιο και αυτό ακολούθησα. Κάποια πράγματα τα έλεγα πιο τσιμπημένα, ήμουν πάρα πολύ έντονη. Ήθελα όμως να είμαι έντονη, αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή. Γενικά βλέπω πολλά ριάλιτι οπότε ήξερα λίγο, πάνω κάτω, πως θα μπω σε αυτό και θα το κάνω να αξίζει. Κάπως έτσι το πήγα και σε όλο το παιχνίδι, άλλωστε Άλλες φορές, βέβαια, δεν μπορούσα, κουραζόμουν και γω. Έβγαινε ο εαυτός μου, έβγαιναν οι ευαισθησίες μου και αυτά ίσως ήταν οι στιγμές που αγάπησε ο κόσμος από μένα και με στήριξαν πραγματικά μέχρι το τέλος»