«Μου είχε στείλει ένα έντονα συγκινησιακό μήνυμα και...» - Η δημόσια συγγνώμη της Ελεονώρας Μελέτη στην Αντελίνα Βαρθακούρη

«Ουσιαστικά σχολιάσαμε πράγματα που για ακόμα μία φορά θέτει στο τραπέζι ο Χάρης Βαρθακούρης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου είχε στείλει ένα έντονα συγκινησιακό μήνυμα και...» - Η δημόσια συγγνώμη της Ελεονώρας Μελέτη στην Αντελίνα Βαρθακούρη

Δημόσια συγγνώμη στην Αντελίνα Βαρθακούρη ζήτησε η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα 7/7 στο φινάλε της εκπομπής Mega Καλημέρα. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ο σύζυγός της, Χάρης Βαρθακούρης.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το μήνυμα που της είχε στείλει πριν κάποιο διάστημα που ήταν μεγάλο και έντονα συγκινησιακό, καθώς κάποια σχόλια που είχαν κάνει στο πλατό την είχαν στεναχωρήσει.

Το δημόσιο συγγνώμη της Μελέτη στην Αντελίνα

«Εγώ θέλω να πω κάτι δημόσια στην Αντελίνα γιατί είχα υποσχεθεί και δεσμευτεί ότι θα τα πούμε προσωπικά, παρόλα αυτά με όλα όσα γίνονται στην προσωπική μου ζωή το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς το αμέλησα και ξεχάστηκα. Την περασμένη φορά που είχαμε παίξει ένα θέμα με την Αντελίνα και τον Χάρη, βασιζόμενοι στις δηλώσεις που έκανε ο Χάρης που περίπου ήταν στο ίδιο πλαίσιο και στο ίδιο μήκος με αυτές, η Αντελίνα είχε στενοχωρηθεί με εμένα.

Παρόλο που δεν είχα πει κάτι κακό -ξέρετε ότι δεν λέω κάτι κακό για τους ανθρώπους τους οποίους σχολιάζουμε, με πολύ χιούμορ και με πολύ ωραία και γλυκιά διάθεση- είχα σχολιάσει αυτά που είχε ο Χάρης, παρόλα αυτά είχε ενοχληθεί μου είχε στείλει ένα μεγάλο, έντονα συγκινησιακό μήνυμα και προσωπικά θέλω να της ζητήσω συγγνώμη αν είπαμε κάτι που την προσέβαλε αλλά δεν είχαμε καμία τέτοια πρόθεση.

Ουσιαστικά σχολιάσαμε πράγματα που για ακόμα μία φορά θέτει στο τραπέζι ο Χάρης Βαρθακούρης. Για αυτό θέλω να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πούμε. Και θα χρησιμοποιήσω αυτό που είχε πει η Αντελίνα για εμάς ότι "δεν ξέρετε, δεν είσαστε μέσα στο σπίτι μου για να ξέρετε τι γίνεται"», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε επίσης: Στον ALPHA θέλουν να μείνει αλλά εκείνος φεύγει - Αποχωρεί από την Κατερίνα Καινούργιου και πηγαίνει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη;