ΣΚΑΙ: Αυλαία για το Πρωινό μας - Τα συγκινητικά λόγια της Φαίης Σκορδά στην τελευταία εκπομπή

«Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ και φέτος κρατάω αυτή τη στιγμή να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Αυλαία για το Πρωινό μας - Τα συγκινητικά λόγια της Φαίης Σκορδά στην τελευταία εκπομπή

Όπως όλες οι εκπομπές σήμερα 7/7, έτσι και το Πρωινό μας έριξα αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό και ανανέωσε το ραντεβού της στον ΣΚΑΙ από Σεπτέμβρη.

H παρουσιάστρια ευχαρίστησε το κανάλι και όλους τους συναδέλφους της μπροστά και πίσω από τις κάμερες με ένα μεγάλο χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό της.

Το φινάλε του Πρωινού μας με την Σκορδά

«Καλό καλοκαίρι σε όλους, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και θέλω να κλείσουμε με κάτι πολύ πολύ σημαντικό, να ευχαριστήσω όλους σας για αυτό, να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ και φέτος κρατάω αυτή τη στιγμή να είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου, την οποία έζησα εδώ στον ΣΚΑΙ και έχει να κάνει με την ημέρα που αφιερώσαμε όλοι μαζί στο Make a Wish.

Θα ήθελα με αυτό να κλείσουμε γιατί κάποια πράγματα δεν γίνονται μόνο για τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά έχουνε και ουσία. Ευχαριστώ πολύ το Make a Wish για αυτή την συνεργασία και θέλω να κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που ήσασταν μαζί μας και σε εσάς που ήσασταν δίπλα στο Make a Wish, δίπλα στο Πρωινό μας, δίπλα στα παιδιά που κάποιες ευχές τους έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και κάποιες άλλες σιγά σιγά προχωρούν προς την υλοποίηση τους. Με αυτό το βίντεο θέλω να κλείσουμε γιατί για εμένα ήταν το πιο σημαντικό και συμμετείχατε όλοι, κυρίως εσείς από το σπίτι και δεν ήταν μόνο λόγια είναι πράξεις. Καλό καλοκαίρι, αφιερωμένο αυτό το βίντεο σε όλους εσάς, πολλά φιλιά», είπε η Φαίη Σκορδά.

Οι αλλαγές από τη νέα σεζόν

«Τελειώνει η σεζόν και περιμένουμε να δούμε πώς θα δομηθούν τα πράγματα για την επόμενη χρονιά. Ήξερα από την αρχή ότι θα είναι μια χρονιά που θα "χτίσουμε", ήξερα ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά και χρόνος και περιμένουμε να βάλουμε τα δυνατά μας τη νέα σεζόν», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Όσον αφορά την αλλαγή ώρας της εκπομπής της, είπε: «Έγινε μία κουβέντα πριν από λίγες εβδομάδες, το συζητήσαμε, είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο και μακάρι να πάει καλά. Ουσιαστικά είναι μέχρι και τις 14:00, δηλαδή θα είναι 12:00-14:00 η πρόταση που μου έγινε από το κανάλι. Άκουσα τα επιχειρήματα, χωρίς να είναι πιεστικοί. Το συζητήσαμε και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Εγώ ούτως ή άλλως όταν πήγα στον ΣΚΑΙ είχα κάνει συζήτηση να τελειώνει η εκπομπή μέχρι τη 13:00. Ξέρω ότι ακούγονται πολλά βλέπουμε όμως ότι πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό στο τέλος από μια διαδικασία που υπάρχει»

Σχετικά με την βραδινή ζώνη, είπε: «Το σκέφτηκα κάποια στιγμή, είπα "τέλος, το αγαπάς το πρωινό, το καθημερινό αλλά θα πας βράδυ". Μου άρεσε, δεν το περίμενα αλλά ζορίστηκα στην αρχή. Πάντα όταν μου γινόταν πρόταση και για πρωινό και βραδινό, έλεγα ότι τα παιδιά ήταν σε μικρή ηλικία και δεν το ήθελα, μου φαινόταν βουνό. Έλεγα όταν κάποια στιγμή τελειώσει αυτός ο κύκλος θα περάσω σε κάτι άλλο με το καλό και αν έχω προτάσεις. Αγχώθηκα με την πρόταση, το έκανα όμως, το ευχαριστήθηκα και το σκέφτομαι κάποια στιγμή να περάσω στη βραδινή ζώνη».

Τι θα κάνει φέτος το καλοκαίρι; «Θέλω να ευχαριστηθώ φέτος το καλοκαίρι κάποιες ημέρες διακοπών με τα παιδιά. Πέρσι δεν ήξερα πού πατάω και πού βρίσκομαι, γιατί είχα υπογράψει πάρα πολύ αργά με τον ΣΚΑΪ. Στο προσωπικό, εύχομαι να μπορέσω να ολοκληρώσω τη μετακόμιση».