Σπύρος Μαρτίκας: Στο πατρικό της Βρισηίδας Ανδριώτου - Το τρυφερό βίντεο με την πεθερά του

«Η δική μου πεθερά διαφέρει, την αγαπώ, την προσέχω»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σπύρος Μαρτίκας: Στο πατρικό της Βρισηίδας Ανδριώτου - Το τρυφερό βίντεο με την πεθερά του

«Εάν νομίζετε ότι η περιπέτεια είναι επικίνδυνη, δοκιμάστε τη ρουτίνα, είναι θανάσιμη», έγραφε χαρακτηριστικά το story που δημοσίευσε το πρωί της Παρασκευής 7/7 στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Σπύρος Μαρτίκας, δείχνοντας εκείνον με την σύντροφό του, Βρισηίδα Ανδριώτου, να αναμένουν την πτήση τους προς Θεσσαλονίκη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το ζευγάρι πέταξε σήμερα για την γενέτειρα και το πατρικό σπίτι του μοντέλου. Λίγο αργότερα ο Σπύρος με ένα story σύστησε στους διαδικτυακούς του φίλους την μητέρα της Βρισηίδας, την μελλοντική του πεθερά δηλαδή, και μίλησε γι' αυτήν με τα καλύτερα λόγια.

Οι αναρτήσεις του Σπύρου Μαρτίκα

«Η δική μου πεθερά διαφέρει. Την αγαπώ. Την προσέχω», έγραψε χαρακτηριστικά ο φαρμακοποιός.

Σπύρος Μαρτίκας: Στο πατρικό της Βρισηίδας Ανδριώτου - Το τρυφερό βίντεο με την πεθερά του

Σπύρος Μαρτίκας: Στο πατρικό της Βρισηίδας Ανδριώτου - Το τρυφερό βίντεο με την πεθερά του

Όσα αποκάλυψαν Σπύρος και Βρισηίδα στο YOU για τον γάμο και την σχέση τους

Το σπίτι που ετοιμάζατε έχει ολοκληρωθεί;

Σ: Μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχουν τελειώσει οι εργασίες, επιστρέφοντας είδα ότι τις είχε προχωρήσει η Βρισηίδα, και μάλιστα με προσωπικά της έξοδα, μαζί με την αδερφή μου. Είναι φοβερή η γυναίκα μου, έκανε πολλά πράγματα μόνη της!

Γάμο θα δούμε;

Σ: Τώρα πια είναι μονόδρομος, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς! (γέλια)

Αν σας έλεγαν πριν από δύο χρόνια ότι σε αυτό το διάστημα θα βρίσκατε έναν άνθρωπο και θα πηγαίνατε για γάμο, θα το πιστεύατε;

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας survivor all star

B: Γιατί όχι; Έχω μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια με αρχές, μία μαμά στο σπίτι και έναν πατέρα που έπαιζε κάθε φορά μαζί μας, όταν γύριζε από τη δουλειά. Ξέρω ότι, πέρα από γυναίκα καριέρας, είμαι νοικοκυρά και φροντίζω πολύ τον σύντροφό μου, οπότε πίστευα ότι θα βρεθεί κάποιος να με εκτιμήσει. Βέβαια δεν περίμενα να τον βρω στο Survivor.

Σ: Εγώ όχι, είχα την εντύπωση ότι θα πορευόμουν μόνος μου. Πού να το φανταστώ; Αλλά η σχέση που έχουμε τώρα δεν συγκρίνεται με τίποτα και δεν την αλλάζω, έχει αξία ανεκτίμητη.

Η δημιουργία οικογένειας είναι στα σχέδιά σας;

Σ: Τρία παιδιά θέλει! Εγώ της λέω να ξεκινήσουμε, και όταν κουραστεί σταματάμε.

Πριν είπες ότι ο Σπύρος έπαιζε έναν ρόλο στο παιχνίδι. Σε προβλημάτισε το γεγονός ότι κάποια στιγμή μπορεί να το κάνει και στη δική σας σχέση;

Β: Όχι, γιατί έχω γνωρίσει τον Σπύρο μέσα και έξω από το Survivor. Στο παιχνίδι ήταν σωστός και έντιμος, απλά υπερέβαλε ορισμένες φορές γιατί συνέβαιναν πολλά και έπρεπε να πάρει θέση. Δεν είναι ηθοποιός, στη ζωή του επίσης είναι έντιμος και σωστός, άρα δεν παίζει κάποιο ρόλο -γιατί δεν υπάρχει λόγος. Είναι απόλυτα ο εαυτός του μαζί μου και με τους φίλους του, έχει αρχές, είναι gentleman.

Εφόσον λες ότι είναι gentleman, ποια κίνησή του σε «κέρδισε»;

Β: Θυμάμαι ότι είχαμε ένα ψάρι ανά δύο άτομα, κι εκείνος προτίμησε να μείνει νηστικός, μου έδωσε τη μερίδα του. Επίσης, μπορεί να ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά με βοηθούσε για να μην κουράζομαι με τις δουλειές -που δεν έκαναν οι περισσότεροι. Όταν κρύωνα μου έδινε την μπλούζα του, για να ζεσταθώ. Και επειδή περπατούσαμε ξυπόλυτοι, τα πόδια μου ήταν γεμάτα λάσπες, οπότε μου τα καθάριζε κάθε βράδυ, και μετά με πήγαινε αγκαλιά μέχρι το κρεβάτι μου για να μην περπατήσω. Έτσι είναι και στην έξω ζωή, δοτικός και πολύ ρομαντικός. Κάθε πρωί μου γράφει ένα σημείωμα με γλυκά λόγια και την υπογραφή του, για να το βρω όταν ξυπνήσω.

Διαβάστε εδώ όλη τους την συνέντευξη