«Ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά σκέφτηκα αν θα έπρεπε ή όχι να γίνει μια παύση» - Το "αντίο" της Ζέτας Μακρυπούλια στην αυλαία του Rouk Zouk

«Μπροστά σε αυτή τη δύσκολη για μένα απόφαση...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ζέτα Μακρυπούλια
Instagram / Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς κατάφερε να ξεδιπλωθεί και να δείξει μία άλλη πλευρά του εαυτού της ιδιαίτερα μέσα από το Rouk Zouk στο κανάλι του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ γιατί έγινε θέμα συζήτησης το όνομά της λίγες μέρες νωρίτερα).

Ήρθε η στιγμή, όμως, η εκπομπή αυτή να ρίξει αυλαία σήμερα, Παρασκευή 7/7, και μιας που είναι μαγνητοσκοπημένη, η ίδια θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας το μέλλον της στον σταθμό (δείτε εδώ τα κλάματα με τον Μουτσινά στην τελευταία του εκπομπή).

Το "αντίο" της Ζέτας Μακρυπούλια στην αυλαία του Rouk Zouk

«Είμαι από τους ανθρώπους που δεν περιμένω την τελευταία εκπομπή, προκειμένου να σας ευχαριστήσω για όλη αυτή την αγάπη και το γεγονός ότι είστε ένα τεράστιο κομμάτι αυτής της υπεροχής συνήθειας που έχουμε χτίσει εδώ και έξι χρόνια! Παρόλα αυτά σήμερα κλείνει και πάλι η αυλαία.

Φέτος δεν σας κρύβω ότι ήταν η πρώτη φορά που πραγματικά σκέφτηκα αν θα έπρεπε ή όχι να γίνει μια παύση, ώστε να προστατεύσω κάτι που τόσο αγαπώ από την φθορά. Μπροστά σε αυτή τη δύσκολη για μένα απόφαση, τελικά υπερίσχυσε η αγάπη και η ελπίδα ότι θα είμαστε ξανά εδώ για έβδομη χρονιά, ανανεωμένοι με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια ανάγκη να ξεφεύγουμε από όλα τα δύσκολα της καθημερινότητας.

Σε όλους εσάς που είστε στην ομάδα του Rouk, αλλά και σε όλους εσάς που μας παρακολουθείτε από το σπίτι, σας στέλνω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για όλη αυτή την αποδοχή! Για εμένα όπως ξέρετε το Rouk Zouk δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, και οι άνθρωποι που βλέπετε δεν απλώς συνεργάτες μου, αλλά αυτοί που πολλές φορές χρειάστηκε να νικήσουν το ακατόρθωτο, για να δείτε αυτό το αποτέλεσμα.

Και επειδή πολλές φορές σας μιλάω μέσα από τραγούδια και έχω κάνει και πρόσκοπος, θα κλείσω αυτό το post με ένα προσκοπικό τραγούδι που πάντα με συγκινούσε και το λέγαμε στο τέλος των κατασκηνώσεων:

«Όχι, δεν χωριζόμαστε για πάντοτε παιδιά,μα θα ξαναβλεπόμαστε αδέλφια μου συχνά»! Καλό καλοκαίρι! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!», έγραψε.

Επιστρέφει με 2η εκπομπή;

Τις αποκαλύψεως σήμερα 27/6 στον αέρα του Happy Day! Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου ο ANT1 σκέφτεται πολύ σοβαρά να επαναφέρει από τη νέα σεζόν, το αγαπημένο μουσικό show “Your Face Sounds Familiar” με ανανεωμένο δυναμικό αφού η άλλοτε παρουσιάστρια αυτού, Μαρία Μπεκατώρου, πλέον βρίσκεται στο MEGA.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης, μάλιστα, διευθυντής προγράμματος του καναλιού, πριν από λίγες ημέρες μίλησε στην Μαρία Ανδρέου στην «Espresso», για τις σκέψεις του, γύρω από την επαναφορά του συγκεκριμένου show, αποκαλύπτοντας και την ιδανική πλέον για τον ρόλο της παρουσιάστριας.

«Σκεφτόμαστε από Φλεβάρη να ρίξουμε πάλι στη μάχη το «YFSF». Ιδανικά, δεν βλέπω καλύτερη παρουσιάστρια από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Βέβαια, δεν ξέρω και τι θα κάνει η ίδια με το θέατρο. Το «Rouk Zouk» συνεχίζεται, καθώς και ο «Εκατομμυριούχος», το «5χ5» (αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε παρουσιαστή) και το «Τhe2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου».