Αλέξης Κούγιας κατά Σπύρου Μπιμπίλα: «Αν κάποιοι λίγοι επιλέγουν αυτόν τον χώρο να τον...» - Φόρεσε και μπλουζάκι με μύγες

«Οι μύγες αγαπούν άλλα πράγματα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας κατά Σπύρου Μπιμπίλα: «Αν κάποιοι λίγοι επιλέγουν αυτόν τον χώρο να τον...» - Φόρεσε και μπλουζάκι με μύγες

Συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 7/7 ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, απάντησε και για την ορκωμοσία της νέας Βουλής, στην οποία οι εμφανίσεις πολλών εκ των βουλευτών προκάλεσαν αρνητικές εντυπώσεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Σπύρο Μπιμπίλα και το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μπορεί να απάντησε πολλές φορές για το θέμα, ξεσπώντας μάλιστα μέσα από ανάρτησή του για το ρούχο του, το οποίο είναι και δώρο αγαπημένου του φίλου (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε), ωστόσο οι απόψεις που ακούγονται συνεχίζουν να είναι δυσάρεστες για εκείνον.

Το σχόλιο του Αλέξη Κούγια για το πουκάμισο του Σπύρου Μπιμπίλα στη Βουλή

Ο Αλέξης Κούγιας για την συγκεκριμένη περίπτωση δήλωσε: «Όπως και στα δικαστήρια, έτσι και στη Βουλή, ανεξαρτήτως του τι έχει κάποιος σαν φιλοσοφία ζωής, πρέπει να υπάρχει ένας προσωπικός αυτοσεβασμός. Αν κάποιοι λίγοι επιλέγουν αυτόν τον χώρο να τον ταυτίσουν με τις συνθήκες τις προσωπικής τους ζωής, που οι ενδυματολογικές τους επιλογές απευθύνονται σε έναν συγκεκριμένο κύκλο, κάνουν λάθος. Αυτοί λοιπόν που νομίζουν πως θα εντυπωσιάσουν τον κοινωνικό τους κύκλο και κάνοντας το αυτό προσβάλλοντας τη σοβαρότητα της Βουλής, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος».

Διαβάστε επίσης: «Θα μπορούσε ο Σεφερλής να εμφανίζεται έτσι με τους παπαγάλους στο Δελφινάριο» - Νέο ''καρφί'' από το Λιάγκα για την εμφάνιση του Μπιμπίλα

Το νέο μπλουζάκι με τις μύγες

Λίγο αργότερα, βέβαια, στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγινε ξανά θέμα συζήτησης, για μία νέα ενδυματολογική του επιλογή, καθώς βρέθηκε στα έδρανα με μπλούζα που πάνω της είχε μύγες.

«Αυτές τις μπλούζες φοράει πάντα ο Σπύρος, αυτά τα ρούχα έχει στο σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να απαντά: «Όπως αγαπάει τα παπαγαλάκια, αγαπάει και τις μύγες», ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε με έντονο ύφος: «Οι μύγες αγαπούν άλλα πράγματα».