Πρεμιέρα για το Καλοκαίρι Yes: Το άγχος στα πρώτα λόγια και το νέο πλατό - «Γενικά επειδή είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε...»

«Θα περνάμε τέλεια με τα φοβερά κορίτσια μου»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το Καλοκαίρι Yes: Το άγχος στα πρώτα λόγια και το νέο πλατό - «Γενικά επειδή είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε...»

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 10/7 στον αέρα του OPEN η πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», έχοντας στο τιμόνι την Μαριάντα Πιερίδη να λέει το πρώτο καλημέρα, τον Τριαντάφυλλο να ακολουθεί και την Φελίσια Τσαλαπάτη να συμπληρώνει.

Το πρώτο καλημέρα των παρουσιαστών στο πλατό του Καλοκαίρι Yes

Μαριάντα Πιερίδη: «Καλοκαίρι Yes όχι καλοκαίρι not έτσι θετικά θα το περάσουμε με εμάς τους τρεις. Γενικά επειδή είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε λίγο άγχος το έχουμε εμείς δεν ξέρουμε για εμάς που μας βλέπετε τι θα σας συμβεί ακριβώς».

Τριαντάφυλλος: «Θα περνάμε τέλεια με τα φοβερά κορίτσια μου»

Φελισία Τσαλαπάτη: «Εμείς θα είμαστε εδώ να δροσίσουμε το καλοκαίρι σας, εμείς θα είμαστε εδώ η καθημερινή σας παρέα»

Στην εκπομπή συμμετέχουν επίσης ο Φοίβος Παπαδάκης, ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, που θα μεταφέρει τα νέα της επικαιρότητας για Ελλάδα και εξωτερικό και ο Γιάννης Μπούτος.

Να σημειωθεί πως σήμερα αναμένεται να δούμε καλεσμένους στην εκπομπή τον Νίκο Κοκλώνη μαζί με τους νικητές του φετινού J2US Ηρώ και Ιάσονα Παπαματθαίου.