Alpha Τώρα: «Είναι μεγάλη μας χαρά που σας υποδεχόμαστε...» - Πρεμιέρα για Βίκη Χατζή και Σταύρο Μονεμβασιώτη

Τα πρώτα λόγια και το εντυπωσιακό πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Alpha Τώρα: «Είναι μεγάλη μας χαρά που σας υποδεχόμαστε...» - Πρεμιέρα για Βίκη Χατζή και Σταύρο Μονεμβασιώτη

Την περασμένη Παρασκευή 7/7 το Super Κατερίνα έριξε αυλαία (δείτε ποιος φεύγει από την ομάδα της) και σήμερα 10/7 έκανε πρεμιέρα το Alpha τώρα, η εκπομπή που την αντικατέστησε. Παρουσιαστές είναι η Βίκυ Χατζή και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης.

Από σήμερα και καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:45 έως τις 13:00, η εκπομπή θα μεταφέρει τις σημαντικές ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα.

Η πρεμιέρα του Alpha τώρα

Η ενημερωτική εκπομπή Alpha τώρα, θα έχει τα κυριότερα θέματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρόσωπα που προκάλεσαν συζητήσεις, με ειδήσεις από τον χώρο της πολιτικής, της επιστήμης και των τεχνών. Οι παρουσιαστές, αλλά και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα της ενημέρωσης του Alpha, θα εστιάζουν στα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την κοινωνία και θα αναζητούν λύσεις.

Καθημερινές συνδέσεις με τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου και προτάσεις για να γίνει το καλοκαίρι μας ακόμα πιο όμορφο, όπου κι αν βρισκόμαστε.

Η Βίκυ Χαντζή και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης θα μας παρουσιάζουν επίσης θέματα που αφορούν στους νέους, προτάσεις για διακοπές και ψυχαγωγία, καθώς και συμβουλές και πολλά χρηστικά ρεπορτάζ.

«Κυρίες και κύριοι καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα», είπε ο Σταύρος Μονεμβασιώτης.

«Καλώς ήρθατε στο Alpha τώρα. Είναι μεγάλη μας χαρά που σας υποδεχόμαστε στο καινούργιο καλοκαιρινό σπιτικό μας. Από εδώ θα σας ταξιδεύουμε τους επόμενους δυο μήνες στα νερά της δημοσιογραφίες είτε έχουν φουρτούνα είτε μπουνάτσα», συμπλήρωσε η Βίκυ Χατζή.