«Εγώ φεύγω χωρίς να έχω κάνει καμία καβάτζα και...» - Αποχώρησε από το Super Κατερίνα και το ανακοίνωσε στην κάμερα του OPEN

Αντίο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εγώ φεύγω χωρίς να έχω κάνει καμία καβάτζα και...» - Αποχώρησε από το Super Κατερίνα και το ανακοίνωσε στην κάμερα του OPEN

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, η τηλεοπτική κάμερα του OPEN και της εκπομπής Καλοκαίρι Yes, στήθηκε έξω από τα στούντιο για να πάρεις δηλώσεις από παρουσιαστές και δημοσιογράφους που έφευγαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στη ρεπόρτερ λοιπόν που περίμενε, ένας στενό συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εκπομπή, παρόλο που δεν έχει κλείσει με κανένα άλλο κανάλι από τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Αποχώρησε από το Super Κατερίνα

«Είναι μοναδικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η τηλεοπτική ευστροφία του δεν υπάρχει. Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ πολύ. Ήταν μεγάλη μου τιμή που δούλεψα μαζί του. Τον αγαπώ ως φίλο, ως μπαμπά με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθεί. Έχω μέσα στην καρδιά μου την Κατερίνα, τον Θέμη, τον Νίκο Κοκλώνη και όλα τα παιδιά και ο Γκουντάρας που δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί του είναι ένα παιδί μάλαμα. Α θα μου λείψεις Γρηγοράκο», ανέφερε αρχικά γαι την αποχώρηση του από την εκπομπή του ALPHA.

«Τώρα που μιλάμε είναι Παρασκευή, μια ώρα μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι αναλυτικά, επί της ουσίας. Δεν έχω μιλήσει με κανένα. Θα διαβάσετε και άλλα. Εγώ φεύγω, αποχωρώ με μια γενναιότητα, χωρίς να έχω κάνει καμία καβάτζα και ενώ ολοκλήρωσα, όποιος πιστεύω ότι κάτι μπορεί να μου προσφέρει, που να είναι εξέλιξη, μπορεί να το συζητήσω. Δεν έχω πιάσει όμως το άλλο κλαδί, αφήνοντας το συγκεκριμένο πίσω γιατί δεν κάναμε απλό κλαδί, κάναμε πρωταθλητισμό, ήταν πολύ ωραία εμπειρία και το συναίσθημα», ανέφερε στη συνέχεια για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αυτός παίρνει τη θέση του

Οι καθημερινές εκπομπές της χειμερινής σεζόν έριξαν αυλαία την Παρασκευή 7/7 και στο πάνελ του Καλύτερα Δε Γίνεται το Σάββατο 8/7 γινόταν έντονη συζήτηση για τις αποχωρήσεις και τις μεταγραφές από πλατό σε πλατό, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από Σεπτέμβρη.

Τότε, η Ναταλία Γερμανού βρήκε την αφορμή να αποκαλύψει πως και ένας από τους δικούς της συνεργάτες την αφήνει. Δεν θα φύγει από το κανάλι και δεν θα πάει πολύ μακριά, ωστόσο θα μετακομίσει στην καθημερινή ζώνη δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα (δείτε εδώ ποιος φημολογείται ότι θα πάει στον Λιάγκα).

Ο λόγος για τον Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος εξήγησε πως δεν θα λήξει εντελώς την συνεργασία του με την παρουσιάστρια, αφού θα βρίσκεται δίπλα της σε ένα άλλο πρότζεκτ που ετοιμάζεται.