Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Κοινές διακοπές στη Σύρο - Εκείνη άβαφη, εκείνος με αεράτο πουκάμισο

Δείτε φωτογραφία

Πηγή Instagram/ Petros lagoutis, Martha Lambiri Fedorow
Πηγή Instagram/ Petros lagoutis, Martha Lambiri Fedorow

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, αποφάσισαν να κάνουν τις πρώτες τους κοινές διακοπές. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να μας το δείξουν.

Η κοινή φωτογραφία της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ και του Πέτρου Λαγούτη από την Σύρο

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα έχει ξεκλέψει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις (δείτε εδώ κάθε πότε θα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά Παγιδευμένοι στον ΑΝΤ1 τώρα το καλοκαίρι), προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, στο νησί της Σύρου.

Το γεγονός γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου το ζευγάρι ποζάρει μαζί με την παρέα του.

Πέτρος Λαγούτης

Η δήλωση της Μάρθας Λαμπίρη αναφορικά με την σχέση με τον Πέτρο Λαγούτη

Η νεαρή ηθοποιός Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή το Πρωινό, είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθα για Πάσχα, για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου και έτυχε να κάνω casting για πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Μετά γύρισα πίσω στην Αγγλία, συνέχισα την ζωή μου και ξαφνικά μου λένε "σε θέλουν για την σειρά". Ήμουν τυχερή που ήρθε αυτό για πρώτη μου δουλειά στην Ελλάδα. Η χημεία με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη ήρθε πολύ εύκολα, δέσαμε αμέσως.

Είναι πολύ άνετος και κουλ τύπος. Η αναγνωρισιμότητα μου έχει αλλάξει την ζωή. Το πιο περίεργο για εμένα ήταν όταν ήρθε ένα βράδυ μια γυναίκα από πίσω μου, με άρπαξε και μου έλεγε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη στη σειρά. Παραμένω άνθρωπος με όλα τα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης, ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί για το καλό όμως παραμένει να μην είναι τέλειος και να μην τα καταφέρνει πάντα», είπε αρχικά.

Για την σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη: «Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη! Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και αγαπημένοι. Δεν υπάρχει νόημα ούτε να επεκταθούμε σε αυτό ούτε να πούμε άλλες λεπτομέρειες αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Και αυτό τώρα με τις πορείες του λέω σε κάποια φάση με τόσες φωτογραφίες θα μας λένε ότι τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή θα είναι στον αγώνα».