«Είναι αποφάσεις της Φαίης και του καναλιού! Εγώ...» - Οι δηλώσεις της Χριστοπούλου για το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ

«Ξέρω διάφορα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι αποφάσεις της Φαίης και του καναλιού! Εγώ...» - Οι δηλώσεις της Χριστοπούλου για το Πρωινό μας του ΣΚΑΙ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes έκανε η Έλενα Χριστοπούλου η οποία ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον. Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, ακούστηκε πως όλη η ομάδα του Πρωινού μας θα ανανεωθεί και θα αποχωρήσουν τα πρόσωπα που βλέπαμε όλη τη χρονιά στο πλατό της.

Η manager μοντέλων, που έχει δηλώσει πως θα ήθελε να συνεχίσει στον ΣΚΑΙ και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, δήλωσε πως περιμένει τις αποφασίσεις του καναλιού και της παρουσιάστρια για να δει και η ίδια τι θα κάνει από Σεπτέμβρη.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου για το τηλεοπτικό της μέλλον στον ΣΚΑΙ

«Ήταν μία διδακτική σεζόν. Όταν κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει, το απολαμβάνω, μαθαίνω, διαβάζω και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μία χρονιά ήταν και αυτή φέτος. Εγώ δεν ξέρω για τις αλλαγές στην εκπομπή. Είναι αποφάσεις της Φαίης και του καναλιού. Εγώ περιμένω, αναμένω», ανέφερε αρχικά (δείτε τις δηλώσεις της Φαίης για την εκπομπή στον ΣΚΑΙ).

Και συνέχισε: «Ξέρω διάφορα, αλλά δεν μπορώ να πω. Αυτά είναι ανακοινώσεις που θα κάνει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά για τον εαυτό του. Εγώ εύχομαι σε όλους να περάσουν τέλεια και να κάνουν ό,τι καλύτερο για τον εαυτό τους. Έχω χαρεί πάρα πολύ φέτος που ήμουν με αυτούς τους ανθρώπους».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα πως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα είναι το νέο μέλος της ομάδας, είπε: «Θα τον υποδεχτώ όπως υποδέχεται ένας επαγγελματίας, έναν άλλον επαγγελματία».

Η αποχώρηση από το Πρωινό μας

Λίγη ώρα μετά το φινάλε της εκπομπής, συνεργάτης της Φαίης Σκορδά ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Πρωινό μας...

«Μια τηλεοπτική συνεργασία ολοκληρώνεται με γεύση γλυκιά και πολλή συγκίνηση, έχοντας έρθει κοντά με σπουδαίους ανθρώπους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Φαίη μας, στην Ελεάννα μου και φυσικά την Άλκηστη Μαραγκουδάκη που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου είχε πει να βγω μπροστά από την κάμερα πριν πολλά χρόνια. Έλενα, Άγγελε, Αφροδίτη, Νίκο θα μου λείψει η ζεστή καλημέρα μας και το νοιάξιμό σας. Εύχομαι ολόψυχα να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας!» έγραψε ο Νίκος Γεωργιάδης.