Τα πιο ερωτικά φιλιά των επωνύμων!

Τίμησαν και με το παραπάνω την Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Τα πιο ερωτικά φιλιά των επωνύμων!

Ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι, πορεύονται στη ζωή αγκαλιά και δεν διστάζουν να βροντοφωνάξουν την αγάπη τους με κάθε ευκαιρία. Τα πιο full in love ζευγάρια που αγαπάμε να βλέπουμε σε τρυφερές στιγμές και ερωτικές περιπτύξεις γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού, κάνοντας από πριν μια... μίνι προπόνηση, δείχνοντας σε όλους πως η αγάπη τους δεν χωρά καμία αμφιβολία και ο έρωτάς τους είναι πιο δυνατός από ποτέ. Το YOU τιμά το... φιλί μέσα από στιγμιότυπα που γράφουν ιστορία και γίνονται viral όσες φορές κι αν τα δεις.

Από τη ΛΙΤΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ Φωτογραφίες: NDP PHOTO AGENCY, INSTAGRAM

Τα 10 πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης

βανδή μπισμπίκης

Μπορεί εκείνη πρόσφατα να τον “τρόλαρε” για την κοιλίτσα του μέσα από ένα insta story της, ωστόσο πίνει...νερό στο όνομά του και διατυμπανίζει τον έρωτά της μέσα από τρυφερά στιγμιότυπα στην αγκαλιά του αγαπημένου της. Η Δέσποινα και ο Βασίλης αγνοούν τους τύπους από την αρχή ακόμα της σχέσης τους πριν από δύο χρόνια, ανταλάσσοντας λόγια αγάπης που “διανθίζουν” με καυτά ερωτικά φιλιά – πάνω και κάτω από την πίστα, με ή χωρίς κοινό! Τρανή απόδειξη τα καυτά φιλιά τους πριν από λίγες μέρες σε συναυλία της τραγουδίστριας.

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα

μπόμπα τανιμανίδης

Όπου κι αν τους συναντήσεις θα τους δεις αγκαλιασμένους και φουλ ερωτευμένους! Μόνοι ή με τις δίδυμες κόρες τους μαζί δεν σταματούν να βροντοφωνάζουν την ευτυχία τους και να προχωρούν χέρι-χέρι στα εύκολα και τα δύσκολα, επισφραγίζοντας κάθε φορά τον έρωτά τους με ένα γλυκό φιλί – φανερά ή κρυφά από τους παπαράτσι!

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου

αλεξάνδρου τούνη

Έρωτας με την πρώτη ματιά για το ζευγάρι που πέρασε από... 40 κύματα μέχρι να βάλει την σχέση του σε μια τάξη, δημιουργώντας εντέλει μια όμορφη οικογένεια με τον “νουνίτο” του, που ήρθε στη ζωή πριν από μερικούς μήνες. “Το άλλο μου ολόκληρο” σχολιάζει εκείνη για τον αγαπημένο της στο Instagram, με τον Δημήτρη να την γεμίζει φιλιά, δείχνοντας ξεκάθαρα πως είναι η “μοναδική γυναίκα της ζωή μου”.

Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος

ελένη μάκης

Για εκείνον άλλαξε όλη της τη ζωή, βάζοντας τον έρωτά της μπροστά από την όποια δυσκολία. Και 14 χρόνια τώρα που είναι μαζί αποδεικνύουν περίτρανα πως το ρίσκο της “ωραίας Ελένης” τής χάρισε όχι μόνο την παντοτινή αγάπη στο πλευρό του συντρόφου της αλλά και το “Μαρινάκι” τους, που τους έδεσε ακόμα περισσότερο. Οπότε πώς γίνεται ο Μάκης να μην την αφήνει από την αγκαλιά του και να μην τη γεμίζει διαρκώς με φιλιά;

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

ζυγούλη ρουβάς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που ξεκίνησε από ένα... χαστούκι στην Κρήτη για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ και συμπληρώθηκε μέσα στα 20 χρόνια κοινής πορείας με 4 υπέροχα “Ρουβάκια”! Οι ερωτικές ματιές τους, άλλωστε, τα λένε όλα για όσα τους ενώνουν, ενώ όσα τους... χωρίζουν χάνονται ως διά μαγείας με ένα φιλί στο στόμα!

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ

υβόνη ρέμος

Ο γάμος σίγουρα δεν... σκοτώνει τον έρωτα στην περίπτωση του “τροβαδούρου της αγάπης” και της καλής του, αφού μετά από 5 χρόνια που έβαλαν στεφάνι είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Οι κοινές τους εμφανίσεις, μάλιστα, αποδεικνύουν κάθε φορά του λόγου το αληθές, αφού οι περισσότερες φωτογραφίες τους είναι με το ζευγάρι να... φιλιέται αγκαλιά!

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης

αντωνά σοϊλέδης

Έτοιμοι να βάλουν στεφάνι και τρισευτυχισμένοι! Η Μαρία και ο Άρης δεν έχουν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον, ανυπομονώντας να επισημοποιήσουν την σχέση τους, καθώς διάφορες “αναποδιές”, το Survivor αλλά και ο κορονοϊός τούς κράτησαν μακριά από τα... σκαλιά της εκκλησίας! Πάντως, το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο, ψάχνοντας νυφικό και γαμπριάτικο για το φθινόπωρο που θα γίνει ο γάμος του.

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς

γαρμπή σχοινάς

Ήταν πίσω στο 1996 όταν για πρώτη φορά στην τηλεοπτική ιστορία μια πρόταση γάμου έλαβε χώρα στο πλατό! Στο “Bravo” και με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά τότε ο Διονύσης Σχοινάς ζήτησε από την “Καιτούλα του” να τον παντρευτεί με παππά και με κουμπάρο, αφήνοντας άναυδους τηλεθεατές και καλεσμένους. Από τότε μέχρι σήμερα τίποτα δεν άλλαξε στα αισθήματά τους, παραμένοντας οι δυο τους πιο ερωτευμένοι από ποτέ, με τον 23 γιο τους Δημήτρη να τους δένει ακόμα περισσότερο. Οι στιγμές ευτυχίας τους, άλλωστε, δεν είναι και λίγες!

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης

μαροσούλης μελέτη

Κανείς δεν πήρε χαμπάρι τον γάμο τους – ούτε την σχέση τους καλά-καλά. Η παρουσιάστρια μπορεί να ήταν... κρυψίνους σε ό,τι αφορούσε στα προσωπικά της, αλλά τον έρωτα που νιώθει για τον άντρα της δεν τον κρύβει με τίποτα. Με φιλιά, αγκαλιές αλλά κοιτάζοντας στα μάτια και την μονάκριβή τους κόρη Αλεξάνδρα ξέρουν καλά πως τα 6 χρόνια που είναι μαζί δεν είναι τίποτα μπροστά στην... αιωνιότητα που έχουν μπροστά τους!

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελεονώρας μετ΄τον ξαφνικό γάμο της!

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης

στικούδη σερίφης

Της έκλεψε την καρδιά με το χιούμορ του και με τη... μαγειρική του, όπως έχει πει και η ίδια. Το Κατερινάκι είπε το μεγάλο “ναι” στον Βαγγέλη, αφού βρήκε σε εκείνον τον ιδανικό σύντροφο και πατέρα του μόλις 1,5 έτους γιου τους Βύρωνα. Δεν είναι τυχαίο που περιγράφει τη ζωή της με τα ωραιότερα λόγια στο πλευρό των δύο... αρσενικών που της έχουν κλέψει την καρδιά, δηλώνοντας με ένα φιλί πόσο τυχερή και ερωτευμένη είναι!