«Θα μου λείψετε πολύ» - Τα συγκινητικά λόγια της Καγιά για το μεγάλο φινάλε του Shopping star

Αποχωρεί από το Star μετά από 7 χρόνια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
vickykaya_ - instagram
vickykaya_ - instagram

Πέρασαν 7 ολόκληρα χρόνια από τότε, που η Βίκυ Καγιά υπέγραψε με το Star και σήμερα, το καλοκαίρι του 2023 σε φιλικό κλίμα, όπως έγινε γνωστό ολοκληρώθηκε αυτή τη συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι.

Το Shopping star ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του και έτσι η Βίκυ Καγιά, την Δευτέρα 10/7 αποφάσισε να κάνει μία μακροσκελή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram μέσα από την οποία έκλεισε το κύκλο, του παιχνιδιού μόδας.

Σε κάθε περίπτωση, η Καγιά ευχαρίστησε την παραγωγή, την ομάδα της και το κοινό, αφήνοντας μια αιχμή στο τέλος για επιστροφή...(δείτε εδώ τις δηλώσεις της για το μέλλον του παιχνιδιού).

Η ανάρτηση της Βίκυ Καγιά για το τέλος του Shopping star

«I will always love you ???? @shoppingstartv ! Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του 7 χρόνια μόδας, χαράς και γυναικείας ενδυνάμωσης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την πίστη, και πάνω απ’ολα για το χιουμορ και τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί! ???? Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξέγνοιαστο και δροσερό, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @starchanneltv ???????? για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία μας και στην υπέροχη ομάδα του shopping star που δούλεψε ακούραστα 7 χρόνια και μαζί δημιουργήσαμε μια υπέροχη συνθήκη! Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ!???? Εις το επανιδείν! », έγραψε η Βίκυ Καγιά.

Τα πρώτα λόγια της μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της στο STAR

«Κάναμε και τον τελικό το Σάββατο, κλάψαμε, αγκαλιαστήκαμε και σήμερα είναι σφιγμένο το στομάχι όλων και είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος για διάφορους λόγους και είναι πάρα πολύ παράξενο. Όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Πολύ πιθανόν ένας άλλος επαγγελματίας να έλεγε ότι εφόσον η εκπομπή κάνει πάρα πολύ καλά νούμερα να συνεχίσω. Όμως υπάρχει και το κομμάτι το δημιουργικό και πόσο πολύ κουράστηκες. Αν δεις μέσα σου πως έχει κλείσει, προσωρινά τουλάχιστον, καλό είναι να κάνεις πίσω για να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Δεν είναι όλα λεφτά και νούμερα στη ζωή», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν μια απόφαση προσωπική δική μου που την επικοινώνησα στο κανάλι. Φυσικά και έχω προτάσεις, δεν μου αρέσει να κρύβομαι, και δεν είναι μόνο για την τηλεόραση, αλλά δεν είναι η ώρα για να τις δούμε και να τις εξετάσουμε. Όπως είπα και πριν αυτός ο κύκλος κλείνει, γιατί θεωρώ εγώ για τη δική μου τη ζωή πως χρειάζομαι ένα διάλλειμα για να ξανασκεφτώ και να ξαναφτιάξω την τράπουλά μου».

Ενώ για τον αντικαταστάτη της (δείτε εδώ τα δύο πρόσωπα που ζητά ο σταθμός) και τα επόμενά της σχέδια, επισήμανε: «Όποιος πάρει αυτή τη θέση του εύχομαι καλή επιτυχία και να το απολαύσει! Στην αρχή μόνο θα υπάρχει μία σύγκριση. Για να φτάσω στη θέση να αφήσω το Shopping Star, το έχω σκεφτεί, το έχω κλάψει, το έχω πενθήσει μέσα μου, το έχω συζητήσει με τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Ήθελε μεγάλη διαδικασία, μήνες, να το δεχτώ. Ιδανικά στην τηλεόραση δε θα ήθελα να κάνω τίποτα. Μπήκα 14 ετών και έχω φτάσει 44. Έχω φτάσει στο σημείο να μην ξέρω τι θέλω να κάνω. Το "δε ξέρω" είναι καλύτερα "να μην κάνω", οπότε άσε να περάσει λίγος καιρός».