50-50: «Τώρα που είδα φάτσες ανώμαλων μου ήρθε να ξεράσω» - Το κοινό διχάστηκε με την επιστροφή του στο μεγάλο κανάλι

Ο Πέτρος Φιλιππίδης... ξανά στην tv

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
50-50: «Τώρα που είδα φάτσες ανώμαλων μου ήρθε να ξεράσω» - Το κοινό διχάστηκε με την επιστροφή του στο μεγάλο κανάλι

Ήταν γεγονός κι έγινε πράξη! Επέστρεψε στην τηλεόραση η αγαπημένη σειρά του Mega, το 50-50. Τα τρία ζευγάρια, είναι έτοιμα να μας χαρίσουν ξανά αμέτρητες στιγμές γέλιου. Ωστόσο μετά τα γεγονότα που έχουν προκύψει με τις κατηγορίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη το κοινό έχει διχαστεί. Τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά.

Μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού περίμενε πως και πως τις επαναλήψεις αυτού του σίριαλ, αλλά όπως φαίνεται κάποιοι άλλοι έχουν ταυτίσει την επιστροφή του 50-50 στους δέκτες τους με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Υπήρξαν πολλοί που εναντιώθηκαν στην απόφαση του Mega να προβάλλει ξανά μία σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός, εξαιτίας των κατηγοριών και των καταγγελιών που έχουν γίνει εις βάρος του όπως όλοι γνωρίζουμε, για απόπειρες βιασμών, για τις οποίες και έχει καταδικαστεί (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Βασίλη Θωμόπουλου σχετικά με την επανάληψη της σειράς).

Οι αναρτήσεις στο Twitter για το 50-50 και για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δείτε μερικά από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter για την επαναπροβολή της σειράς 50-50:

Η ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιά

Η Άννα Χατζησοφιά είναι επί χρόνια στενή συνεργάτης του Χάρη Ρώμα. Οι δυο τους έχουν βάλει την υπογραφή τους σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες. Η γνωστή σεναριογράφος, λοιπόν, έσπευσε να σχολιάσει και εκείνη με την σειρά της την επανάληψη της σειράς 50-50, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Δείτε το σχόλιο της: