«Χρόνια πολλά αστέρι μου όμορφο» - Τα ιδιαίτερα γενέθλια της γυναίκας του Σάκη Αρσενίου

Φωτογραφίες από τα γενέθλια της 24χρονης

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Instagram / Sakis Arseniou
Instagram / Sakis Arseniou

O Σάκης Αρσενίου και η γυναίκα του, η Λαμπρινή Πλεύρη, είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Το ζευγάρι, πρόκειται φέτος να περάσει ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής του, διότι φέτος θα έχουν εκλεκτή παρέα μαζί τους η οποία δεν είναι άλλη από τον γιο τους (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία του γιου τους).

Ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγος του, απολαμβάνουν όσο τίποτα αυτή την νέα προσθήκη της ζωής τους και δηλώνουν πολύ ευτυχισμένοι. Μάλιστα το ζευγάρι δεν διστάζει να μοιραστεί μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media όμορφες στιγμές με τον γιο τους.

Τα γενέθλια της γυναίκας του Σάκη Αρσενίου

Την Κυριακή 09/07/23 η γυναίκα του Σάκη Αρσενίου, η Λαμπρινή είχε τα γενέθλια της και έκλεινε τα 24. Ο τραγουδιστής με την σειρά του, θέλησε να κάνει το πιο όμορφο πάρτι για γιορτάσει τα γενέθλιά της η εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο Σάκης Αρσενίου, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story, όπου κρατάει στην αγκαλιά του την Λαμπρινή και το μωράκι τους. Την φωτογραφία αυτή την συνόδευε η εξής λεζάντα: «Χρόνια πολλά αστέρι μου όμορφο».

Δείτε τις φωτογραφίες:

zeugari sakis kai lamprini
lamprini

Η συγκινητική ανάρτηση της Λαμπρινή Πλεύρη μετά την γέννα

«Οικογένεια! Εκεί που ξεκινάει η ζωή και δεν τελειώνει ποτέ η αγάπη! Αυτό το μικρό πλασματάκι θα δώσει νόημα στη ζωή μας, θα μας ενώσει και θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς, μαζί!

Ευχαριστώ τον άνθρωπο μου που ήταν δίπλα μου σε όλες τις στιγμές είτε δύσκολες είτε εύκολες, με φρόντιζε, με κρατούσε ήρεμη και πάνω απ’ολα μου χάρισε αυτό το θαύμα! Ανυπομονώ να ζήσουμε οι τρεις μας όμορφες στιγμές, γεμάτες πολλή πολλή αγάπη! Θα σας αγαπώ, για πάντα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Λαμπρινή Πλεύρη Αρσενίου μωρό