«Από την πρώτη στιγμή που πάρθηκε αυτή η απόφαση ήμουν αντίθετος»- Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις επαναλήψεις του 50 - 50

Αναφέρθηκε και σε άλλες γνωστές σειρές

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
«Από την πρώτη στιγμή που πάρθηκε αυτή η απόφαση ήμουν αντίθετος»- Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις επαναλήψεις του 50 - 50

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είναι πρόεδρος του ΣΕΗ, και πλέον εκλεγμένος βουλευτής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας (δείτε εδώ τα σχόλια που δέχτηκε για τα ρούχα που φόρεσε στην ορκωμοσία του), μίλησε το πρωί της Τρίτης 11/07/23 στην εκπομπή Καλοκαίρι yes στο Open, σχετικά με την επανάληψη της σειράς 50-50 του Mega.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τις επαναλήψεις

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τοποθετήθηκε αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με την επανάληψη του 50-50, λόγω των κατηγοριών που βαραίνουν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε αρχικά στην camera της εκπομπής Καλοκαίρι yes ότι: «Από την πρώτη στιγμή που πάρθηκε αυτή η απόφαση ήμουν αντίθετος. Πιστεύω ότι οι σειρές πρέπει να παίζονται γιατί ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς, άσχετα με το αν κάποιος ηθοποιός έχει εμπλακεί σε δικαστικές υποθέσεις για πολύ σοβαρά αδικήματα. Πρέπει όμως να δίνεται η ευκαιρία στους υπόλοιπους να μπορούν να εισπράξουν αυτά τα πενιχρά ποσά από τα δικαιώματα».

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε ότι: «Εγώ τα βασικά μου σίριαλ με τον Πέτρο τα έχω κάνει, τα οποία έχουν σταματήσει να παίζονται. Υπάρχουν εκατοντάδες σίριαλ τα οποία έχουν σταματήσει να παίζονται εδώ και πολλά χρόνια. Από τα πρώτα σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης δεν παίζεται τίποτα, εκτός του Ρετιρέ»

Τέλος πρόσθεσε τα εξής: «Εγώ έχω παίξει σε 150 σίριαλ από μικρό ρολάκι μέχρι πρωταγωνιστικό. Κι έχουν μείνει όλοι στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”, το οποίο με κυνηγάει σαν δαίμονας, ενώ είναι πάρα πολύ ωραίος ο ρόλος, και νομίζει ο κόσμος ότι έχω παίξει μόνο αυτό. Αυτή η συχνή επανάληψη του “Κωνσταντίνου και Ελένης”, που δεν έχει σταματήσει ποτέ, νομίζετε ότι κάνει καλό στους ηθοποιούς.

50-50: «Τώρα που είδα φάτσες ανώμαλων μου ήρθε να ξεράσω» - Το κοινό διχάστηκε με την επιστροφή του στο μεγάλο κανάλι

Ήταν γεγονός κι έγινε πράξη! Επέστρεψε στην τηλεόραση η αγαπημένη σειρά του Mega, το 50-50. Τα τρία ζευγάρια, είναι έτοιμα να μας χαρίσουν ξανά αμέτρητες στιγμές γέλιου. Ωστόσο μετά τα γεγονότα που έχουν προκύψει με τις κατηγορίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη το κοινό έχει διχαστεί. Τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά.

Μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού περίμενε πως και πως τις επαναλήψεις αυτού του σίριαλ, αλλά όπως φαίνεται κάποιοι άλλοι έχουν ταυτίσει την επιστροφή του 50-50 στους δέκτες τους με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Υπήρξαν πολλοί που εναντιώθηκαν στην απόφαση του Mega να προβάλλει ξανά μία σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός, εξαιτίας των κατηγοριών και των καταγγελιών που έχουν γίνει εις βάρος του όπως όλοι γνωρίζουμε, για απόπειρες βιασμών, για τις οποίες και έχει καταδικαστεί (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Βασίλη Θωμόπουλου σχετικά με την επανάληψη της σειράς).

Οι αναρτήσεις στο Twitter για το 50-50 και για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δείτε μερικά από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter για την επαναπροβολή της σειράς 50-50: