«Ο Θεός να τον αναπαύσει Παναγία μου...» - Βυθισμένη στη θλίψη η Κατερίνα Στανίση

Τα σπαρακτικά της λόγια για το θάνατο του Χρήστου Αυγερινού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Θεός να τον αναπαύσει Παναγία μου...» - Βυθισμένη στη θλίψη η Κατερίνα Στανίση

Με σπαρακτικά λόγια μίλησε η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή Alpha Τώρα για το θάνατο του Χρήστου Αυγερινού. Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ΑΧΕΠΑ ωστόσο έχασε τη μάχη και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών (δείτε τις δηλώσεις της γυναίκας τους).

Η τραγουδίστρια στις δηλώσεις που έκανε στη δημοσιογράφο Πόπη Παπαδοπούλου μίλησε με πολύ σπαρακτικά λόγια, μη μπορώντας να πιστέψει στην τόσο ξαφνική απώλεια του.

Οι δηλώσεις της Στανίση για τον Αυγερινό

«Δεν είχα πολλές σχέσεις, γιατί μία φορά είχαμε συνεργαστεί κι αυτό πολύ παλιά. Στενοχωριόμαστε πολύ και πόσω μάλλον τώρα που έμαθα ότι ήταν πολύ καιρό στο νοσοκομείο. Αχ τι να πω... Δεν ξέρω τι να πω...Ο Θεός να τον αναπαύσει Παναγία μου. Ερχόταν στα μπουζούκια, τον είχα επισκεφθεί κι εγώ αλλά πολλά χρόνια πριν» είπε η Κατερίνα Στανίση.

Ποιος ήταν ο Χρήστος Αυγερινός

Ο Χρήστος Αυγερινός (πραγματικό όνομα: Χρήστος Ντάπος) γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1953 στη Λάρισα. Με το όνομα «Αυγερινός» έκανε εμφανίσεις σε κοσμικά κέντρα της πόλης μας και όχι μόνο, τραγουδώντας τα σουξέ της εποχής παίζοντας συγχρόνως σαξόφωνο.

Μετά τη στρατιωτική του θητεία, όπου υπηρέτησε στην στρατιωτική μουσική της Κοζάνης, επέστρεψε στη Λάρισα όπου συνέχισε τις σπουδές του στο Δ.Ω.Λ παίρνοντας τα πτυχία της αρμονίας, ωδικής, ενοργάνωσης φιλαρμονικής και διεύθυνσης. Το όνειρο του ήταν να δημιουργήσει μπάντα στην ιδιαίτερη του πατρίδα.

Το πρώτο του τραγούδι ήταν «Είναι σε δίλλημα», αλλά όπως προαναφέραμε η μεγάλη του επιτυχία ήταν στις αρχές των 90's με το τραγούδι «Για τα μάτια του κόσμου».

Άλλες επιτυχίες του είναι «Πάρε το μηδέν ξανά», «Κάτι τέτοιες ιστορίες», « Στο αντίθετο ρεύμα», «Οι μεγάλοι έρωτες» και άλλα. Τραγούδησε σε μεγάλες αθηναϊκές πίστες με μεγάλους καλλιτέχνες, αλλά και στο εξωτερικό, στην ομογένεια της Αμερικής, στην Κύπρο, Γερμανία και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

H τελευταία του εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν τον Ιανουάριο 2015 στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μη χανόμαστε», όπου είχε μιλήσει για την πορεία του στο μουσικό στερέωμα.