Πέθανε η δημιουργός της σειράς "Της αγάπης μαχαιριά" - Η συγκινητική ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Ένα δυσάρεστο νέο και πάλι για τον Καλλιτεχνικό μας χώρο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο πένθος βυθίστηκε ξανά ο καλλιτεχνικός χώρος, καθώς όπως έγινε γνωστό έφυγε από τη ζωή η Υβόνη Μεταξάκη. Πρόκειται για την δημιουργό της πολύ επιτυχημένης σειράς "Της αγάπης μαχαιριά".

Την είδηση έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, θέλοντας παράλληλα να αποχαιρετήσει την πετυχημένη σεναριογράφο.

Η ανάρτηση του Μπιμπίλα για το θάνατο της Μεταξάκη

«Ένα δυσάρεστο νέο και πάλι για τον Καλλιτεχνικό μας χωρο..Έφυγε από κοντά μας μια σημαντική ηθοποιος που διέπρεψε και ως σεναριογράφος πολλών σειρών... Η δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ η ευγενική και χαμογελαστή ΥΒΟΝΗ ΜΕΤΑΞΑΚΗ ταξίδεψε στο φως.. Την γνώρισα στις πρώτες μου μεταγλωττισεις (αφου ηταν και μία απο τις πιο αφαπητες φωνες των κινουμένων σχεδίων) στο ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΕΙΒΑΔΙ κι ήταν πάντα δίπλα σε μας τους νεώτερους.. Ενεργός ηθοποιός στο Θέατρο και σε πολλές σειρές στην τηλεόραση.. Τελευταία της επιτυχημενη εμφάνιση στην σειρα ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ..Καλό ταξιδι αγαπημενη μας Υβονη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Λίγα λόγια για την σειρά Της αγάπης μαχαιριά

Της αγάπης μαχαιριά ήταν ο τίτλος μιας δραματικής τηλεοπτικής σειράς του Στράτου Μαρκίδη, σε σενάριο της Υβόννης Μεταξάκη, η οποία προβάλλονταν στον ΑΝΤ1. Η σειρά άρχισε να προβάλλεται στις 16 Ιανουαρίου 2006 και ολοκληρώθηκε στις 27 Ιουνίου 2007. Η σειρά διαδραματίζεται στην Κρήτη και εξιστορεί τη βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες, τους Σταματάκηδες και τους Λεβεντογιάννηδες. Έκανε μεγάλη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση και αργότερα και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σερβία.