Θρήνος για την Χριστίνα Πολίτη: «Θα μου λείψει η ανεπανάληπτη...» - Η ανάρτηση για τη δολοφονία της τρανς που δολοφονήθηκε

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μεγάλο σοκ επικρατεί με την άγρια δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα. Το πτώμα τελικά που βρέθηκε ανήκει σε 46χρονη τρανς μr καταγωγή από την Κούβα που έμενε και εργαζόταν στην Ελλάδα αφού έκανε show σε γνωστό κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, ήταν και φίλη της Χριστίνας Πολίτη.

Η γνωστή δημοσιογράφος και κοσμικογράφος λοιπόν, θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Δημοσίευσε ένα βίντεο με την Άννα να κάνει show και την αποχαιρέτισε με πολύ τρυφερά λόγια.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Πολίτη για την τρανς που δολοφονήθηκε

«We all loved you.. Anna μου.. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου, γιατί ψυχούλα ήσουν.. λαμπερή, φιλική, γεμάτη ταλέντο, αισιοδοξία και ζωντάνια. Θα μου λείψει η ανεπανάληπτη salsa σου, οι κουβέντες μας για την πατρίδα σου την Κούβα, τις δυσκολίες και τους αγώνες σου, την αγάπη σου για την Ελλάδα, μια χώρα που σε καλωσόρισε, σε αγάπησε αλλά αποδείχτηκε μοιραία για σένα, δυστυχώς... Descanse en paz, querida», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της

Η ιατροδικαστική έκθεση ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τα στοιχεία, ο λόγος θανάτου είναι το αιμορραγικό σοκ. Η τρανς από την Κούβα και γνωστή ακτιβίστριας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, έφερε τραύματα στο κεφάλι και φαίνεται πως οι δύο μαχαιριές στον λαιμό ήταν οι μοιραίες.

Επίσης, είχε σημάδια και στην πλάτη της τα οποία όπως έχει κυκλοφορήσει, μοιάζουν με χαρακιές ή μαστιγώματα και το σενάριο της πάλης φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό. Όπως έχει γραφτεί, ο σπίτι της Κουβανής ήταν γεμάτο αίματα, σημάδι που δείχνει τόσο την πάλη που φέρεται να έγινε με τον δράστη, όσο και τον μαρτυρικό θάνατο που βρήκε.