Ποζάρει σε ξενοδοχείο της Μυκόνου με το λευκό μπικίνι της - Οι φοβερές αναλογίες της Μαρίας Ηλιάκη

Χαλαρή στο νησί των ανέμων!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
marakiiliaki - instagram
marakiiliaki - instagram

Η Μαρία Ηλιάκη μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της εκπομπής της και αφού βάφτισε και την κόρη της, είναι σε μία φάση πολύ χαλαρή και ανέμελη με τη Μύκονο να αποτελεί τον πρώτο σταθμό των διακοπών της (δείτε εδώ την άγνωστη περιπέτεια πριν τη βάφτιση).

Μαζί με καλή παρέα η παρουσιάστρια απολαμβάνει τα μπάνια της στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ συχνά ποζάρει με το μαγιό της, είτε στη θάλασσα, είτε σε κάποιο όμορφο σημείο στο νησί των ανέμων.

Το σώμα της Μαρίας Ηλιάκη με μαγιό

Η ίδια δείχνει ξεκούραστη και πολύ χαρούμενη μέσα στο λευκό μπικίνι της με τα μαύρα, εντυπωσιακά της γυαλιά ηλίου!

Μαρία Ηλιάκη μαγιό

Έτσι έπεσε από τα 73 κιλά στα 61 η Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη δεν ξεχνά φυσικά να φροντίζει αρκετά τον εαυτό της και την σιλουέτα της, με την ίδια να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, τα οποία συγκεκριμένα ήταν 12.

Η Μαρία Ηλιάκη είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά πως μόλις 20 μέρες μετά τον τοκετό, έχασε 12 κιλά, έχοντας φτάσει από τα 73 που μπήκε στο μαιευτήριο, τα 61 κιλά. Η ίδια δεν έκανε κάποια συγκεκριμένα δίαιτα, ωστόσο η διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια πιστεύει ότι είναι αυτή που έχει βοηθήσει τον μεταβολισμό της και έχασε τόσο σύντομα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Μάλιστα, ανέφερε πως, όταν αγαπάς το σώμα σου, εκείνο το θυμάται.

Εκτός από η διατροφή όμως, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πως τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. έκανε pilates, κάτι που επίσης την βοήθησε πολύ. Τέλος, έχει αναφέρει πως δεν υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο ή κόλπο αλλά ότι στην ουσία έχει σταματήσει να καταναλώνει ζάχαρη και γλυκά.