«Έρχεται αυτός ο τύπος εκεί, γυμνός από...» - Η σοκαριστική περιγραφή της Γωγώς Φαρμάκη για την κλοπή του αυτοκίνητου της

Πως κατάφερε να το βρει και να το πάρει πίσω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έρχεται αυτός ο τύπος εκεί, γυμνός από...» - Η σοκαριστική περιγραφή της Γωγώς Φαρμάκη για την κλοπή του αυτοκίνητου της

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Γωγώ Φαρμάκη, όταν ανακάλυψε πως άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της. Ήταν πρωί όταν κατέβηκε από το σπίτι της και το αυτοκίνητό της, δεν ήταν στο σημείο που το είχε παρκάρει. Αυτό που την έσωσε και το βρήκε, ήταν ένα airtag που είχε μέσα.

Αφού ανακάλυψε πως έλειπε από το σπίτι της, είδε από το κινητό της που βρίσκεται και κάλεσε έναν φίλο της ο οποίος την βοήθησε να το εντοπίσει και να το πάρει πίσω. Οι άνδρες που το έκλεψαν το είχαν παρκάρει στα Σεπόλια.

Το πιο σοκαριστικό, ήταν το γεγονός πως ο ένας από τους άνδρες που το έκλεψαν, την πλησίασε και μάλιστα της είπε πως ξέρει που είναι κουνώντας της στο δάχτυλο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μέσα σε λίγους μήνες η Γωγώ Φαρμάκη πέφτει θύμα, καθώς πριν κάποιο διάστημα άγνωστοι της έκλεψαν χρήματα.

Η σοκαριστική περιγραφή της Γωγώς Φαρμάκη

«Ξυπνάω το πρωί, κατεβαίνω κάτω από το σπίτι. Έχω παρκάρει το αυτοκίνητο μπροστά από έναν κάδο και όπως κατεβαίνω λείπει το αυτοκίνητο. Ψύχραιμη, ανεβαίνω πάνω, στο ασανσέρ με πιάνουν τα κλάματα. Έχω βάλει στο αυτοκίνητο μου airtag, για να μη χάνονται πράγματα και τα ψάχνω στον Άγιο Φανούριο. Από τότε που το έχω βάλει έχω κολλήσει να μπαίνω συνέχεια και να βλέπω που είναι το αυτοκίνητο. Βλέπω λοιπόν ότι δείχνει ότι ήταν Σεπόλια. Στέλων σε έναν φίλο μου να με σώσει, να πάμε να βρούμε το αυτοκίνητο.

Πηγαίνουμε, φτάνουμε στα Σεπόλια, βλέπω το αυτοκίνητο παρατημένο σε ένα χωράφι. Παίρνω την αστυνομία, έρχονται δύο εξαιρετικοί αστυνομικοί. Πραγματικά με βοήθησαν πάρα πολύ. Πλησιάζει ένα παιδί... Μας κοιτάει, τον κοιτάμε. Εκεί που πάρκατα παρκάρει το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι, έχει κάμερες. Οπότε όταν πήραν το υλικό από τον θυρωρό τους είδαμε κανονικά και ήταν αυτός.

Τους βλέπαμε με καπέλα, κρύβουν το πρόσωπό τους και να έρχονται στο αυτοκίνητο. Μπήκαν μέσα με τη μία, το πήραν φύγανε. Μέχρι να φτάσουμε στα Σεπόλια τέλος πάντων εγώ έβλεπα που είναι το αυτοκίνητο. Έρχεται αυτός ο τύπος εκεί, γυμνός από τη μέση και πάνω, περίπου 25 χρονών... όχι Έλληνας. Μας κοιτάζει και μου λέει "πήρατε την αστυνομία ε;. Με ένα γελάκι τύπου τι νομίζετε ότι κάνετε;.

Κατεβαίνω από το πεζουλάκι και έχω πάθει σοκ! Τον κοιτάζω και κουνάει το δάχτυλο μου λέει "ξέρω που είστε". Εγώ σοκ... Κάνω δυο βήματα, ήθελα να πάω να τον χτυπήσω. Ξαναπαίρνω την αστυνομία γιατί είχαν φύγει και περίμενα την οδική γιατί μου χάλασαν τη μίζα. Ήρθε η αστυνομία και έπρεπε να τους στείλω όλο το υλικό από τις κάμερες που τους δείχνει κανονικά και μετά να πάω το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Καταλαβαίνετε τι πέρασα σήμερα...» αποκάλυψε η Γωγώ Φαρμάκη.