«Θα είμαι στην παρέα τους του χρόνου» - Ανακοίνωσε στον αέρα του OPEN πως θα βρίσκεται στο πάνελ του Super Κατερίνα

Το επιβεβαίωσε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα είμαι στην παρέα τους του χρόνου» - Ανακοίνωσε στον αέρα του OPEN πως θα βρίσκεται στο πάνελ του Super Κατερίνα

Πολλές θα είναι οι αλλαγές του χρόνου στην τηλεόραση. Εκπομπές αλλάζουν τα πρόσωπα μπροστά και πίσω από την τηλεόραση, ενώ βραδινά και απογευματινά show αλλάζουν παρουσιαστές. Όσον αφορά το Super Κατερίνα, η ομάδα μένει περίπου ως έχει!

Και λέμε περίπου, καθώς ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή και να τερματίσει τη συνεργασία του με το κανάλι, ώστε να βρει νέα τηλεοπτική στέγη και να κάνει κάτι καινούργιο (δείτε ποιος άλλος φαίνεται πως φεύγει από την εκπομπή του ALPHA).

Τη θέση του θα πάρει ένα άλλο πολύ γνωστό πρόσωπο στο χώρο της τηλεόρασης, που είναι επιτυχημένος στο χώρο και έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές αποκαλύψεις.

Αυτός θα συμμετέχει στο Super Κατερίνα και το ανακοίνωσε στο Καλοκαίρι Yes του OPEN

«Κερδισμένη και η Κατερίνα Καινούργιου, που συνεχίζει του χρόνου στο σύνολο με την ίδια ομάδα. Και είμαι και πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην παρέα τους του χρόνου», αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Για ποιο λόγο αποχώρησε ο Στέφανος;

«Είναι μοναδικός ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η τηλεοπτική ευστροφία του δεν υπάρχει. Τον αγαπώ και τον ευχαριστώ πολύ. Ήταν μεγάλη μου τιμή που δούλεψα μαζί του. Τον αγαπώ ως φίλο, ως μπαμπά με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθεί. Έχω μέσα στην καρδιά μου την Κατερίνα, τον Θέμη, τον Νίκο Κοκλώνη και όλα τα παιδιά και ο Γκουντάρας που δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί του είναι ένα παιδί μάλαμα. Α θα μου λείψεις Γρηγοράκο», ανέφερε αρχικά γαι την αποχώρηση του από την εκπομπή του ALPHA.

«Τώρα που μιλάμε είναι Παρασκευή, μια ώρα μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, δεν έχω μιλήσει με κανένα κανάλι αναλυτικά, επί της ουσίας. Δεν έχω μιλήσει με κανένα. Θα διαβάσετε και άλλα. Εγώ φεύγω, αποχωρώ με μια γενναιότητα, χωρίς να έχω κάνει καμία καβάτζα και ενώ ολοκλήρωσα, όποιος πιστεύω ότι κάτι μπορεί να μου προσφέρει, που να είναι εξέλιξη, μπορεί να το συζητήσω. Δεν έχω πιάσει όμως το άλλο κλαδί, αφήνοντας το συγκεκριμένο πίσω γιατί δεν κάναμε απλό κλαδί, κάναμε πρωταθλητισμό, ήταν πολύ ωραία εμπειρία και το συναίσθημα», ανέφερε στη συνέχεια για το τηλεοπτικό του μέλλον.