«Γενικά σε όλη τη διάρκεια του τελικού....» - Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη μετά το φινάλε του Survivor All Star

Όσα είπε μετά την ανακοίνωση του νικητή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Γενικά σε όλη τη διάρκεια του τελικού....» - Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη μετά το φινάλε του Survivor All Star

Μπορεί ο Νίκος Μπάρτζης να μην κέρδισε το Survivor All Star, ωστόσο βγήκε επίσης νικητής καθώς κέρδισε πάνω από 100χιλιάδες ευρώ μέσα από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Επίσης, τον έμαθε πολύς κόσμος και τον αγάπησε για τον χαρακτήρα του στον Άγιο Δομίνικο.

Λίγο μετά τον τελικό λοιπόν, ο πρώην παίκτης των Μαχητών, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Άλσος Βεΐκου. Και το youweekly.gr βρέθηκε στο live και έχει αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από τα backstage.

Οι δηλώσεις του Μπάρτζη μετά τον τελικό του Survivor All Star

«Δεν ήπιαμε το νερό. Δεν πειράζει. Συγχαρητήρια στον Σάκη. Είμαι χαρούμενος, ικανοποιημένος. Επιτέλους στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Προχωράμε. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα όλη αυτή η αγάπη του κόσμου. Επιτέλους έφτασα στο τέλος και τώρα σπίτι και δουλειά. Γενικά σε όλη τη διάρκεια του τελικού ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά, λίγο ιδρωμένος. Περίμενα να τελειώσει όλο αυτό και να ξεκουραστούμε όλοι μας και να πάμε σπίτια μας. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Η αγάπη του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τώρα η χαρά μου είναι μεγάλη. Τελείωσαν όλα. Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου. Πατάμε Ελλάδα και όλα είναι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης (δείτε και τις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη).

Τι συνέβη μετά την ανακοίνωση του νικητή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Survivor All Star με τον μεγάλο τελικό να πραγματοποιείται το βράδυ της Τρίτης 11/7 στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν είναι ο μεγάλος νικητής, αφού τον ψήφισε περισσότερος κόσμος, με πολλούς ωστόσο να αναφέρουν πως βγήκε για ελάχιστες ψήφους πρώτος.

Ο επιχειρηματίας κατάφερε να κερδίζει παραπάνω από 200.000 ευρώ (δείτε εδώ το πραγματικό ποσό που πήρε) και να σηκώσει την κούπα μέσα στο κατάμεστο θέατρο.

Δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση πως ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής του Survivor All Star, επικράτησε πανικό τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, ενώ όταν εκείνες έκλεισαν το πανδαιμόνιο συνεχίστηκε.

Όλοι έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν! Όχι μόνο οι παίκτες αλλά και η οικογένεια του, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι η πρώτη που έτρεξε στην αγκαλιά του, ενώ ακολούθησαν και ο γονείς με την αδερφή του και τα ανίψια του.

Το "πανηγύρι" συνεχίστηκε για πολύ ώρα, όπως οι αγκαλιές και τα συγχαρητήρια!

Survivor All Star νικητής Κατσούλης

Survivor All Star Σάκης Κατσούλης οικογένεια

Survivor All Star Σάκης Κατσούλης πατέρας

Survivor All Star Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα ΡουμελιώτηSurvivor All Star παίκτες τελικός