«Ήταν πολύ επικίνδυνο, θα γινόταν ατύχημα» - Όλη η αλήθεια για την ακύρωση της συναυλίας της Βίσση στη Θεσσαλονίκη

«Η Άννα ήθελε να μην...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια τεράστια καριέρα έχει κάνει η Άννα Βίσση με τη συμπλήρωση των 50 χρόνων φέτος να γιορτάζονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσα από δύο συναυλίες, που ο κόσμος περίμενε με πολύ μεγάλη ανυπομονησία!

Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη συναυλία στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο θέατρο Γης ακυρώθηκε (δείτε εδώ την απογοήτευση του Καρβέλα και της Βίσση) με τους λόγους να παραμένουν άγνωστοι και ασαφείς.

Η ανάρτηση της αδερφής της Άννας Βίσση για τη συναυλία της στην Αθήνα

Την Τετάρτη 12/7 αναμένεται να διεξαχθεί η μεγάλη συναυλία της Βίσση στην Αθήνα, ωστόσο λίγο νωρίτερα με μία ανάρτηση της αδερφής της, Νίκης ξεκαθαρίστηκε το ζήτημα της ακύρωσης της εμφάνισης στη Θεσσαλονίκη!

Συναυλάι Βίσση

Τα σχόλια στο Twitter για την αναβολή της συναυλίας της Βίσση πήραν φωτιά

Η συναυλία, θα λάμβανε χώρα στο θέατρο Γης και θα γινόταν, ωστόσο όπως καταλάβαμε όλοι αυτή δεν πραγματοποιήθηκε!

Όπως ήταν ανεμενόμενο, όταν μαθεύτηκε η αναβολή της συναυλίας της Άννας Βίσση στην Θεσσαλονίκη, έγινε χαμός στο Twitter από τα σχόλια. Πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους λόγω της έκτακτης αναβολής της. Ωστόσο, όπως μάθαμε από το Twitter, υπήρξαν και κάποιοι, οι οποίοι ήρθαν με προγραμματισμένη άδεια από το εξωτερικό προκειμένου να απολαύσουν την συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας.

Δείτε μερικά από τα σχόλια: