Κάτια Ταραμπάνκο: Γιατί είπε «όχι» στο Survivor All Star

«Τα 5000€ δεν μου λένε τίποτα, αν είναι να πεθάνει το σώμα μου...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν για το Survivor All Star τους προηγούμενους μήνες ήταν και αυτό της Κάτιας Ταραμπάνκο. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι η γοητευτική νικήτρια του GNTM συμμετείχε σε δύο προηγούμενους κύκλους δεν θα ήταν παράδοξο να πει το «ναι» για τρίτη φορά που ίσως να έβγαινε και τυχερή. Όπως αποκάλυψε η ίδια, ωστόσο, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό YOU οι συζητήσεις που έγιναν με την παραγωγή δεν προχώρησαν, αλλά εκείνη προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο

Τι σε έπνιγε εκείνη την περίοδο, που δεν μπορούσες να πεις;

Το παράπονο, γιατί να με μισεί ο κόσμος; Έβλεπα τους γονείς μου να διαβάζουν τα σχόλια και ο πατέρας μου αγχωνόταν που έβγαινα από το σπίτι μου. Πήγα να κάνω καλό στη δουλειά μου και αντίκρισα δυο ανθρώπους, που με μεγάλωσαν, να με κοιτάνε με τρόμο στα μάτια. Ήταν λίγο βαρύ.

Όλα αυτά που μου περιγράφεις, ήταν ένας λόγος για να μην δεχτείς την πρόταση του Survivor All Star;

Όχι, είχαμε κάνει συζητήσεις, απλώς επειδή τα συμβόλαια μου με ήθελαν στην Ελλάδα αποφάσισα να μην πάω στο Survivor μετά από δύο χρονιές.

Πάντως τα ποσά φέτος ήταν πολύ υψηλά, αυτό δεν ήταν δέλεαρ;

H Κάτια Ταραμπάνκο μιλάει για τη νέα της ζωή στο YOU
Περιοδικό ΥOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Τα χρήµατα στη ζωή µου δεν είναι οδηγός. Σίγουρα βοηθούν, όµως υπάρχουν προτεραιότητες όπως η υγεία. Συνεπώς τα 5.000€ δεν µου λένε τίποτα αν είναι να πεθάνει το σώµα µου στον Άγιο Δοµίνικο παίζοντας απέναντι σε όλα αυτά τα «αστέρια» που πήγανε.

Τώρα που το βλέπεις στην τηλεόραση, νιώθεις δικαιωμένη που δεν πήγες;

Επειδή έχω δει λίγο το Survivor, πιστεύω ότι δεν θα άντεχα, θα με είχαν κάνει πατίνι από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τους τσακωμούς και τις ίντριγκες. Έχω πολύ δυνατή ψυχολογία, αλλά για ποιο λόγο να χαλάσω την ενέργειά μου για να προστατευτώ από ορισμένους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους; Να 'ναι καλά ο Άγιος Δομίνικος, μου λείπουν τα αγωνίσματα, αλλά προτιμώ να βάφομαι με τα καλλυντικά μου και να τρώω τα μακαρονάκια μου. (γελάει)

Διαβάστε όλη της την συνέντευξη εδώ!