Για καφέ στο κέντρο της Κηφισιάς ο Μητσοτάκης με τη Μαρέβα & τα παιδιά τους - Η αντίδραση του όταν είδε το φακό

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο του Πρωθυπουργού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε μία σπάνια και πιο χαλαρή στιγμή απαθανάτισε ο φακός του Youweekly.gr τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την οικογένεια του, με τον Πρωθυπουργό της χώρας να απολαμβάνει χαλαρός τον καφέ του στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και δε σταματούν, ωστόσο πάντα υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο προτιμάει να τον περνάει με τη Μαρέβα Μητσοτάκη και τα παιδιά τους.

H έξοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη με την οικογένειά του

Η οικογένεια έπινε τον καφέ της σε μαγαζί της Κηφισιάς και μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του φακού, χαμογέλασε και έδειξε πολύ φιλικός και χαρούμενος (δείτε εδώ τις τρυφερές ευχές για την κόρη του Δάφνη).

Κυριάκος Μητσοτάκης - Οικογένεια
Κυριάκος Μητσοτάκης

Η εξομολόγηση του Μητσοτάκη για την Μαρέβα και τα παιδιά

Στην ερώτηση για το τι θα έκανε αν τα παιδιά του είχαν σχέση με κάποιον που στηρίζει άλλο κόμμα, απάντησε: «Θα αντιδρούσα με πολύ χιούμορ, θα προσπαθούσα να τους πάρω με την μεριά μου αλλά δεν νομίζω ότι έχω αφήσει ποτέ την πολιτική να επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις των παιδιών μου. Αφήνω πάντα τα παιδιά να μας συστήσουν τους συντρόφους τους».

«Δέχομαι κριτική από τα παιδιά μου. Πλέον αντιδρώ καλύτερα από ότι αντιδρούσα στο παρελθόν. Πρέπει να δεχόμαστε την κριτική, αρκεί να είναι τεκμηριωμένη. Και η σύζυγός μου και τα παιδιά μου είναι πολύ αυστηροί κριτές», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Όσον αφορά για την προσωπική του ζωή με την Μαρέβα, αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασαν και χώρισαν για ένα χρονικό διάστημα.

«Περάσαμε μεγάλες δυσκολίες με τη Μαρέβα, για χρόνια δεν ήμασταν μαζί και ξεπεράσαμε την δυσκολία με το να μην χρεώσουμε αποκλειστικά στον άλλο την ευθύνη για τα προβλήματα. Σε μια σχέση φταίνε και οι δυο και πρέπει να ξεπεράσεις την πίκρα ή την οργή της στιγμής. Ταυτόχρονα πρέπει να είσαι απόλυτα ταγμένος στα παιδιά. Εμείς δώσαμε χρόνο και δεν είπαμε ποτέ κακές κουβέντες για τον άλλο και όταν ξαναβρεθήκαμε μαζί επανατοποθετήσαμε την σχέση μας σε άλλη βάση και είμαστε καλύτερα από ποτέ. Δεν λέω ότι μια σχέση όταν περνάει σχέση μπορεί να ξαναφτιάξει...

Πιστεύω πριν πάρει κανείς οριστικές αποφάσεις και το διαζύγιο είναι οριστικό πρέπει να δίνει χρόνο και να αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα δεν είναι πάντα καλύτερα όταν ψάχνει μια νέα εναλλακτική. Δουλέψαμε και με ειδικούς για την σχέση μας και πρέπει να απενοχοποιήσουμε την ψυχολογική υποστήριξη», εξομολογήθηκε.

«Είμαι αρκετά προβλέψιμος περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, μου αρέσει να αθλούμαι τσακώνομαι με την οικογένεια όταν πηγαίνω για ορεινή ποδηλασία. Μια εβδομάδα πριν με πήρε έξαλλη η Μαρέβα και μου είπε "είδες τι έπαθε ο πρωθυπουργός του Βελγίου; Έκανε ποδήλατο και έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του". Την καθησύχασα και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να μπούμε σε μια γυάλα», συμπλήρωσε.