Μάνος Πετούσης στο YOU: «Μου γύρισε σε κρίση πανικού και το ξεπέρασα με βοήθεια ειδικού»

Ο ηθοποιός του Σασμού αποκαλύπτει για πρώτη φορά την άγνωστη περιπέτεια που έζησε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Έχει βραβευτεί για τις παραστάσεις που οργάνωσε και σκηνοθέτησε μέχρι πρόσφατα, ενώ έχει αφήσει την υπογραφή του σε τηλεοπτικές σειρές που έγραψαν και γράφουν τηλεοπτική ιστορία όπως το «Νησί» και ο «Σασμός» πρόσφατα. Ο Μάνος Πετούσης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό YOU και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Alpha, για τη θητεία του ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Χαϊδάρι, αλλά και για τη ζωή του πριν ακόμα ασχοληθεί με την υποκριτική.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Μάνος Πετούσης στο YOU

Άναψε φωτιές με την είσοδό του στην αρχή της δεύτερης σεζόν, αλλά δεν «μάσησε» απέναντι σε πολιτικούς αντιπάλους που προσπάθησαν να το χρησιμοποιήσουν εναντίον του. Υποδύεται συγκεκριμένα τον γιατρό Δημήτρη Μαραθάκη και για τον Γ' κύκλο επιστρέφει στην Άνω Ποριά, για να πρωταγωνιστήσει. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το δικό του παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά.

Μιλήστε μου για τα παιδικά σας χρόνια. Τι παιδί ήσασταν;

Καλόβολο γενικά, όλοι στην οικογένεια έλεγαν πάντα «Το καλό παιδί», και αυτό μου δημιουργούσε ένα άγχος για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Ήμουν καλός μαθητής, βοηθούσα πάντα στο σπίτι, μόνο κάνα δυο φορές έκανα κοπάνα από το σχολείο, μέχρι εκεί (γελάει). Δεν έκανα σκανταλιές, αυτός ήταν και ο λόγος που μου είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη οι γονείς μου.

Αναφερθήκατε σε ένα άγχος να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες. Αυτό σας λύγισε κάποια στιγμή;

Ο Μάνος Πετούσης μιλάει στο Περιοδικό YOU

Ναι, και αυτό μου γύρισε σε κρίση πανικού γύρω στα 32 μου, ενώ ήμουν στο Εθνικό Θέατρο. Με τη βοήθεια ενός ειδικού το ξεπέρασα κατά κάποιο τρόπο. Δεν έχει φύγει τελείως, αλλά με τα χρόνια το διαχειρίζομαι καλύτερα και φεύγω από τοξικές καταστάσεις, που βλέπω ότι θα μου δημιουργήσουν προβλήματα και άγχος.

Διαβάστε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα!