Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία! Την τελευταία την έκανα πριν λίγους μήνες, όταν...»

Είπε όσα οι περισσότεροι κρύβουν

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία! Την τελευταία την έκανα πριν λίγους μήνες, όταν...»

Μετά από ένα αρκετό μεγάλο διάστημα από το οποίο απουσίαζε το γνωστό μοντέλο Γαρυφαλλία Καληφώνη (δείτε εδώ το παθιασμένο φιλί του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στη Μήλο) από το κανάλι της στο youtube, αποφάσισε να κάνει μία δυναμική επιστροφή. Σε αυτή της την επιστροφή μίλησε ανοιχτά για ζητήματα που αφορούν πολύ κόσμο. Θέματα τα οποία αρκετοί επιλέγουν να κρύψουν, και να τα κρατήσουν κλειδωμένα πολύ καλά στο ντουλαπάκι τους.

Η Γαρυφαλλία Καληφώνη μίλησε ανοιχτά για την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει

Η Γαρυφαλλία Καληφώνη, αποφάσισε να ''εκθέσει'' δημόσια τον εαυτό της, μέσα από το κανάλι της στο youtube. Σε ένα σημείο του βίντεο της ανέφερε, αρχικά το πως βίωσε τον προηγούμενο χωρισμό της. Πιο συγκεκριμένα είπε ότι: «Όταν χώρισα από τη μεγάλη μου σχέση έλεγα ότι θα ξανακάνω σχέση μετά από 10 χρόνια για να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Μετά από 1,5 χρόνο ήρθε η νέα μου σχέση. Δεν έλεγα “αχ Θεέ μου μακάρι να κάνω σχέση”. Δεν το σκεφτόμουν καν».

Τέλος, προς το τέλος του βίντεο της, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει κάνει αρκέτα χρόνια ψυχοθεραπεία, λέγοντας μάλιστα ότι είχε κάνει συνεδρία με τον ψυχολόγο της λίγους μήνες πριν. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία, τώρα όμως δεν κάνω. Την τελευταία την έκανα πριν λίγους μήνες, όταν έγινε ένα σκηνικό και ένιωσα ότι το χρειάζομαι. Ήταν μια φάση που πήρε έκταση και δημόσια και ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια. Δεν μπορούσα να την αντιμετωπίσω και αν με ρωτάς πιστεύω ότι θα έπρεπε να το συνεχίσω γιατί έχω αρχίσει και έχω κάποιες φοβίες. Έχω αγοραφοβία».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ο λόγος που η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν δίνει συνεντεύξεις

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram μέσα από τον οποίο προσπαθεί να επικοινωνεί όσο πιο συχνά μπορεί με το κοινό της. Πραγματοποίησε, λοιπόν, ένα Q & A στο προφίλ της και μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορά το γεγονός πως δεν την βλέπουμε ποτέ στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από το γεγονός πως δεν βρίσκεται σε κάποια εκπομπή, η ίδια παρατηρείται πως δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις στις κάμαρες και εάν το κάνει είναι πολύ σύντομες. Απάντησε, έτσι, για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.

«Δεν νιώθω άνετα. Η τηλεόραση και οι κάμερες είναι κάτι που με αγχώνει και νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου», απάντησε.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη τηλεόραση