Απολάμβανε το χυμό της στο mini bar της πισίνας - Χαλαρή με πράσινο μαγιό η Σίσσυ Χρηστίδου

Από τις διακοπές της στη Ρόδο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sissychristidou - instagram
sissychristidou - instagram

Σε χαλαρές διακοπές βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου αυτές τις ημέρες λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της στο Mega με την τηλεοπτική σεζόν να κλείνει και το καλοκαίρι να ξεκινάει έτσι και επίσημα για εκείνη.

Μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram βλέπουμε τη Σίσσυ Χρηστίδου να χαλαρώνει και να περνάει μοναδικές στιγμές σε ξενοδοχείο του νησιού με πισίνα και μπαρ μέσα σε αυτή τοποθετημένο.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Έντονη διαφορά μέσα σε ένα χρόνο - 10 tips για το πως έχασε 13 κιλά και πολλούς πόντους

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανάρτηση, που έκανε η παρουσιάστρια την Τετάρτη 12/7 στο instgram απολαμβάνοντας το χυμό της στο νερό με το πράσινο μπικίνι της!

Η νέα φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου με μαγιό

Το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η Σίσσυ

Ονομάζεται Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και είναι ένα παραμυθένιο 5άστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο, που υπόσχεται αξέχαστη διαμονή στα δωμάτια, τις σουίτες και τις πολυτελείς βίλες του, πλάι στη θάλασσα. Οι αποκλειστικές παροχές και υπηρεσίες, οι εκπληκτικά διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώροι, οι κήποι, οι πισίνες, τα πολυτελή εστιατόρια, τα bar, οι συνεδριακοί χώροι, καθώς και το υπερσύγχρονο Spa του μοναδικού αυτού resort θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες, από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Οι πολυτελείς βίλες στο ξενοδοχείο Atrium Palace είναι εκπληκτικά διακοσμημένες και εξοπλισμένες, αποτελώντας την απόλυτη επιλογή μιας πλήρως ιδιωτικής διαμονής. Κάθε μια έχει ξύλινη πέργκολα, που φτάνει μέχρι την αποκλειστικής χρήσης θερμαινόμενη πισίνα, για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, ενώ όλες διαθέτουν χειροποίητα έπιπλα, πολυτελή μαρμάρινα μπάνια με Jacuzzi και μαγευτική θέα.