Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης - Απίστευτα αδυνατισμένη με κοιλιακούς η Γαστεράτου ένα χρόνο μετά τη γέννα της

Οι φωτογραφίες με κροπ τοπ και αθλητικό κολάν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μητέρα δύο παιδιών είναι πλέον η Μαντώ Γαστεράτου με την κόρη και το γιο της να έχουν αλλάξει τη ζωή της από το καλό στο καλύτερο τα τελευταία χρόνια (δείτε εδώ το ονειρικό δωμάτιο της κόρης της).

Η ίδια μέσα από τις αναρτήσεις, που κάνει στα social media μοιράζεται με το κοινό και τον κόσμο, που την ακολουθεί όλες τις φάσεις, που περνάει μέσα από τη μητρότητα και το πολύ ιδιαίτερο αυτό ταξίδι.

Το σώμα της Μαντούς Γαστεράτου μετά από δύο εγκυμοσύνες

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και αφού η Μαντώ Γαστεράτου πήρε το χρόνο της κατάφερε και έχασε το βάρος, που εκείνη έκρινε απαραίτητο και έτσι μέσα από insta stories αποκάλυψε τις μεθόδους, που ακολούθησε αλλά και πως είναι το σώμα της χωρίς φίλτρα!

Γαστεράτου - σώμα
Γαστεράτου - σώμα

«Στο δεύτερο παιδί τρελάθηκα, έβλεπα...»

«Στο δεύτερο παιδί τα είδα όλα, εκεί, ότι δεν είχε βγει από κάτω μου και… έβραζε βρήκε ευκαιρία και ήρθε στην επιφάνεια και βγήκε το άγχος μου και οι φοβίες για τα παιδιά.

Στην δική μου περίπτωση συνέβη αυτό το… “τι κάνω τώρα” και “τώρα που έχω το μωρό και όλη μέρα το μωρό στην αγκαλιά μου ο γιος μου πώς θα αισθάνεται;” Να αφήνω κάτω το μωρό και να παίρνω τον Γιώργο στα χέρια μου και να ακούω μετά το μωρό να κλαίει το οποίο είναι τεσσάρων μηνών, βέβαια σου τα σκάει υποσυνείδητα μέχρι να βρεις την ισορροπία σου περνάς αυτή την τρέλα.

Έβλεπα τον εαυτό μου εκτός ορίων κάθε μέρα», κατέληξε για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με δύο παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.