Η απίστευτη αλλαγή της Ξανθής Τζερεφού από το GNTM

Πως είναι τώρα το plus size model

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Η απίστευτη αλλαγή της Ξανθής Τζερεφού από το GNTM

Η Ξανθή Τζερεφού πλέον δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα που είχαμε δει πριν από κάποια χρόνια στο γνωστό ριάλιτι μοντέλων. Αρχικά, σε καμία περίπτωση τώρα δεν μπορείς να πεις ότι ανήκει στην κατηγορία των plus size μοντέλων. Ωστόσο ακόμα προσπαθεί προωθήσει το diversity, που ήθελε να περάσει τότε στο GNTM (δείτε εδώ τον λόγο που έχασε τα κιλά της η Ξανθή Τζερεφού).

Η απίστευτη αλλαγή της Ξανθής Τζερεφού

Πιο συγκεκριμένα το νεαρό μοντέλο, έχει χάσει αρκετά κιλά και έχει μείνει χωρίς υπερβολές η μισή. Ακόμα, έχει αλλάξει το χρώμα στα μαλλιά της, και τα έχει κάνει ένα ωραίο μακρύ σγουρό καρέ. Ωστόσο, η ίδια εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά όμορφη.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

Οι δηλώσεις της Ξανθής Τζερεφού για το bullying που έχει βιώσει

Μετά από τις δηλώσεις της για τον λόγο που έχασε κιλά, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ξανθή Τζερεφού. Μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την πορεία της στο ριάλιτι μοντέλων αλλά και για την εμπειρία της στον χώρο του μόντελινγκ.

Στην αρχή είπε χαρακτηριστικά πως: «Με γνωρίσατε σαν το πρώτο plus size μοντέλο στην Ελλάδα από το GNTM. Αλλάξανε τα πράγματα. Ανοίξανε κάποιες πόρτες αλλά για το δικό μου βάρος ήταν πολύ συγκεκριμένη η αγορά». Για την περίοδο που δέχτηκε bullying: «Βίωνα bullying επειδή ήμουν πολύ ψηλή και αδύνατη.

Στο σχολείο με έλεγα σκιάχτρο και πως είμαι έτσι», δήλωσε για τα αρνητικά σχόλια και τις καταστάσεις που έχει βιώσει. Όταν έγινα plus size μοντέλο έλεγαν γιατί πάει η χοντρουλά», τόνισε για τη συμμετοχή της στο γνωστό ριάλιτι. Είχα φτάσει στα 70 plus κιλά τώρα δεν ξέρω, δεν ζυγίζομαι».